INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Di Maria s-a reaccidentat şi poate rata primul El Clasico al anului

În ultimul meci jucat, 6-2 la Sevilla, Di Maria a dat un gol și două pase decisive Foto: Reuters
În ultimul meci jucat, 6-2 la Sevilla, Di Maria a dat un gol și două pase decisive Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 15:09

Jose Mourinho nu ştie dacă va putea conta pe Angel Di Maria la marele duel cu FC Barcelona, din turul ”sferturilor” Cupei Spaniei (miercuri, 23:00, DigiSport 1). Abia recuperat după o microruptură fibrilară suferită la finele anului trecut, argentinianul s-a ales acum cu o contractură la antrenament, riscînd să fie scos din circuit cel puţin o săptămînă. La primul El Clasico din 2012, de pe ”Bernabeu”, Real Madrid nu-i are sigur la dispoziţie pe Arbeloa, suspendat, nici pe Khedira, tot accidentat.

Cum se baza pe reintrarea lui Di Maria în sistemul 4-2-3-1, tehnicianul portughez este obligat să se gîndească acum la alte soluţii. Una ar fi să-i dea continuitate pe banda dreaptă lui Callejon, unul dintre cei mai eficienţi jucători ai echipei. Alta ar fi să joace cu trei mijlocaşi centrali, avansîndu-l pe Pepe, iar în atac să înceapă cu tripleta Mesut Ozil - Higuain - Cristiano Ronaldo. Pînă să facă o alegere, Jose mai speră într-o minune, reţinîndu-l condiţionat pe Angel în efectivul pentru El Clasico.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
miky198
miky198  •  17 Ianuarie 2012, 19:15

Pacat pt RM, oricum nu cred sa fie o barfa de stire....chiar ma intrebam ce-i cu el in ultimele meciuri......se vede clar ca jocul RM sufera fara el...

neko00
neko00  •  17 Ianuarie 2012, 18:11
Postat de b0gdan_88 pe 17 Ianuarie 2012, 14:20

Da ai dreptate dar sanse prea mari nu au fost niciodata ;)

Din cate stiu eu, ultimul meci de cupa a fost castigat de Real Madrid cand au castigat Cupa. Campionatul merge spre Real.....in meciurile directe, nu stiu. Real Madrid nu are tocmai cea mai buna echipa in acest moment. Sunt unii jucatori care nu inteleg ca joaca la Real Madrid, aici ma refer la Ozil.

sakazuke
sakazuke  •  17 Ianuarie 2012, 17:15

deocamdata d maria este in lista convocatiilor , asa ca nu m-ar surprinde ca fie doar vrajeala si sa joace ( cred ca de titular nu)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează