INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

"Diavolii" sînt primii!

Articol de - Publicat duminica, 16 martie 2008 00:00

După succesul cu Derby, Manchester e lider, însă Arsenal a fost furat de arbitri. Şi a remizat cu M'brough

Iarăşi rocadă la vîrf. Arsenal, care n-a mai învins în Premier League de patru etape, a făcut egal acasă, 1-1 cu Boro, cedîndu-i şi locul 1 lui Man. United, care de-abia a bătut pe terenul lanternei roşii, 1-0 cu Derby County.

Primii au jucat "diavolii" lui Ferguson. Va fi uşor cu Derby, şi-au spus. Adversarul adunase doar 10 puncte în 29 de meciuri şi tocmai fusese umilit de Chelsea, 1-6. Subestimarea îi putea costa. Au cîştigat cu un gol în ultimul sfert de oră. Marcat de cine? Cristiano Ronaldo, cine altul? Lusitanul are acum 22 de reuşite în campionat.

Au urmat "tunarii". Arbitrul Halsey şi asistenţii săi au greşit de două ori, de fiecare dată împotriva gazdelor. Adebayor a trimis mingea în plasă, dar golul a fost anulat. Ofsaid. Numai că primise mingea de la adversar, anulînd poziţia sa afară din joc. A doua: pasă lungă Boro, Aliadiere, fost la Arsenal, era în ofsaid, steagul a rămas jos, faza a continuat şi acelaşi vîrf a înscris! 0-1. În final, Kolo Toure a egalat, însă nici 1-1 nu era bun pentru londonezi. Rezultat influenţat clar de arbitri. Într-un meci încheiat cu atacul inconştient al lui Mido, cu gheata pe faţa lui Clichy. Primul a luat "roşu", al doilea a ieşit plin de sînge.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  17 Martie 2008, 17:43

Sunteti varza,eu am vazut meciul si m-am uitat la faza cu golul lui aladiere,aladiere a fost in ofsaid,dar pasa s-a dus la tuncay,si tuncay nu era in ofsaid astfel a fost regulamentar golul,de ce nu recunoasteti si voi ca arsenal nu mai merge cum trebuie in campionat?

 •  17 Martie 2008, 08:00

asa sunt de parere si eu daca ar fisa vb despre sir mai bine am inchide gura si nu am incerca nuci o comparatie cu romania nu suntem nici pe departe in masura sa comentam fotbalul dintro tara cu 4 echipe in primele 8 ale europeimai bine am invata de la ei au si ei prob lor dar nu inseamna ca treb sa n bagam noi nasu

 •  16 Martie 2008, 12:19

theo, ai aprtial dreptate, In momentul plecarii apsei catre Tucay, Aladiere era in offside. Faza a continuat, iar Alladiere a fost scos din offside, ramanand in spatele lui Toure (cred), pozitie din care a plecat sa intalneasca pasa aceluiasi Tuncay, fiind deja in pozitie regulamentara. El nu a influenat pasa atunci cand se afla in pozitie de offside, asa ca offside-ul nu a fost semanlizat, si asta in mod corect. De altfel, Wenger nici nu a invocat un offside la faza golului la sfarsitul meciulu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează