INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Dintr-un VAN în altul » Rashford și-a luat un Mercedes de 250.000 de lire sterline!

Rashford nu are un debut de sezon reușit, ca și Manchester United
Rashford nu are un debut de sezon reușit, ca și Manchester United

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 18:13 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 18:30

Atacantul lui Manchester United, Marcus Rashford, schimbă mașinile de la o lună la alta. De la un VAN Mercedes Vito Maybach de 180.000 de lire sterline, achiziționat în septembrie, a trecut la un altul, mai mare și mai bine dotat, dar și cu 70.000 de lire mai scump.

Luna și mașina. Nemulțumit cu VAN-ul pe care și-l cumpărase în septembrie ca să-l ducă la antrenament, un Mercedes Vito Maybach de 180.000 de lire sterline (208.000 de euro), internaționalul englez Marcus Rashford și-a achiziționat un altul. A rămas la Mercedes, dar a ales un alt model, mai mare, pe care a dat 250.000 de lire (289.000 de euro)!

Pat dublu, interior din piele, numeroase gadgeturi

Unul care oferă confort sporit, cu scaune care se pot transforma într-un pat dublu. Furgoneta are tavan înalt și este dotată, de asemenea, cu interior din piele, un televizor și multe gadget-uri.

Sprinter-ele personalizate pot avea instalate toalete, tavane pline cu lumina stelelor, perdele electrice automate și mese electrice. Unele versiuni au chiar frigidere încorporate și aparate Nespresso!

Rashford a schimbat trendul

Dintr-un VAN în altul » Rashford și-a luat un Mercedes de 250.000 de lire sterline!

Atacantul lui Manchester United, 25 de ani, este cunoscut pentru afinitatea sa pentru mașinile sport și Rolls-uri. Dar pare să fi schimbat trendul de când și-a distrus Rolls-Royce-ul Wraith de 700.000 de lire sterline, într-o tamponare cu mașina condusă de o pensionară, pe 23 septembrie.

Rashford a optat pentru un șofer după accident

Săptămâna trecută, Rashford a fost văzut sosind la baza de pregătire de la Carrington la bordul unei camionete mai mici Mercedes, condusă de un șofer. El a optat pentru șofer după accidentul cu Rolls-ul, când a doborât și un semafor. 

1gol și 3 pase decisive a bifat Marcus Rashford în acest sezon, în 10 partide oficiale

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Scandal în vestiarul Braziliei » Neymar l-a insultat pe președintele federației

Ce manevră plănuiește PSG ca să nu rămână cu mâna goală în „cazul Mbappe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează