INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Doi dintr-o lovitură » Arsenal pune la bătaie 70 de milioane de lire sterline pentru starurile Portugaliei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 04 iulie 2017 22:10

Arsenal Londra doreşte să-i transfere pe William Carvalho (25 ani) și Gelson Martins (22 ani) de la Sporting Lisabona. Până acum ”tunarii” l-au adus doar pe Sead Kolasinac, liber de contract.

Dacă presa britanică scria recent că Arsenal este aproape să-i transfere pe ”Emirates”, pe Alexandre Lacazette de la Lyon și pe Riyad Mahrez de la Leicester, iată că se profilează o altă tranzacție pentru londonezi.

Potrivit publicației A Bola din Portugalia, ”tunarii” sunt hotărâți să-i cumpere pe fotbaliștii lui Sporting. Mijlocașul William Carvalho, în vârstă de 25 de ani, a ajutat naționala țării sale să câștige Campionatul European din 2016. El a fost în prim-planul negocierilor pentru un transfer în Premier League de mai multe ori în ultimii doi ani.

În schimb, Gelson Martins a stârnit interesul lui Liverpool după evoluția sa foarte bună din ultimul sezon în campionatul lusitan. Arsene Wenger își dorește să-și întărească ofensiva pentru noua ediție de campionat, mai ales că este posibil să-l piardă pe Alexis Sanchez, care este curtat de Manchester City.

Carvalho, care este cotat la 25 de milioane de euro de transfermarkt, a evoluat în 32 de meciuri și a înscris 2 goluri în ultimul sezon, în campionat. El mai are contract cu Sporting până în 2020.

Martins, în vârstă de 22 de ani, are o înțelegere cu echipa portugheză până în 2022, iar cota sa de piață este cu 5 milioane mai mică decât a coechipierului său. El a jucat în 32 de partide în Primeira Liga, marcând 6 goluri și oferind 14 pase decisive.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează