INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Donnarumma s-a făcut bărbat » Urmașul lui Buffon a devenit major: bifează și o cifră rotundă în Serie A!

Rezervă la Milan la 15 ani și 11 luni, Donnarumma a apărat 4 penaltyuri în Serie A
Rezervă la Milan la 15 ani și 11 luni, Donnarumma a apărat 4 penaltyuri în Serie A

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2017 00:00

Portarul Milanului și-a serbat ieri majoratul și astăzi joacă al 60-lea meci în rossonero cu Sassuolo, echipa contra căreia a debutat în Serie A.

Urmașul lui Buffon a devenit major. Deși apără la Milan de un an și 4 luni, Gigio Donnarumma se poate gândi de ieri la primul lui contract adevărat de profesionist. Uriașul de 1,96m, lansat într-un joc cu Sassuolo de Mihajlovici, bifează azi al 60-lea meci în rossonero, contra aceluiași adversar!

Spre deosebire de idolul său, tizul Gianluigi, și-a început cariera între buturi. La 10 ani avea deja 1,90, cu 30-40 cm peste colegii de vârstă. "Arbitrul o chema mereu pe mama să-i arate buletinul. Altfel, nu dădea drumul la meci", își amintește Donnarumma, aflat la Club Napoli Castellammare.

De-acolo l-a adus Galliani, care a refuzat prima cerută de Raiola la semnătură în 2013. "Acum te zgârcești, dar ia să vezi cum vei alerga după mine să prelungim!", a prezis impresarul lui Gigio.

17ani și 189 de zile e vârsta la care Donnarumma a debutat în "Squadra Azzurra", cel mai tânăr portar italian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează