INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIERĂ LA BARI

Două femei arbitrează în Serie A!

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Partida Bari - Parma va fi prima în care în brigada de arbitri va fi dominată de femei. Romina Santuari şi Cristina Cini (foto) vor fi asistentele centralului Marco Guida la întîlnirea de duminică, de pe "San Nicola".

Acest trio a mai condus însă şi un alte joc din acest sezon, dar în Serie B. S-a întîmplat la Modena, la un meci Sassuolo - Reggina 2-1, disputat pe 16 septembrie.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
 •  19 Martie 2010, 17:58

Si in campionatele noastre sunt foarte multe femei care arbitreaza- mai ales in diviziile inferioare. Sunt curios cind astfel de stiri vor fi firesti in presa Romana pentru ca acum nu se promoveaza deloc aceasta noua speranta in imbunatatirea fotbalului ROMANESC. Apropo, cind si unde s-a scris ultima data despre fotbalul feminin din Romania. Imi aduc aminte ce meciuri disputate erau in campionatul feminin in anii '70

 •  19 Martie 2010, 12:10

abia acum? :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează