INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

Două palme, opt etape? » Diego Simeone a lovit al patrulea arbitru la returul Supercupei Spaniei

Articol de - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 22:30

Antrenorul argentinian i-a mai dat o lecţie concitadină lui Ancelotti, reuşind eventul, dar nu şi-a putut stăpîni nervii. "Centralul" a scris tot în raport şi mîine ”El Cholo” află cît va fi suspendat


Atletico şi-a luat revanşa după finala Ligii şi i-a suflat Realului încă un trofeu în Spania. Campioana şi-a adjudecat vineri şi Supercupa după triumful de pe Calderon 1-0 (1-1 în tur). Meciul, foarte aprins şi dur pe alocuri, cu mulţi nervi şi poliţe restante, a confirmat forţa grupului lui Simeone, care a substituit rapid şi perfect piesele vîndute, în faţa colecţiei de vedete a lui Ancelotti (cu Ronaldo intrat la pauză).

"El Cholo" a trăit prea intens cîştigarea celui de-al cincilea trofeu cu Atletico în 33 de luni. Din minutul 25 şi-a dirijat gladiatorii doar din tribună. Protestînd pentru că Juanfran a fost reţinut 110 secunde pe margine pînă să revină după o accidentare, a fost eliminat de "centralul" Borbalan. După care l-a lovit pe arbitrul de rezervă peste ceafă de două ori, cu palma deschisă! Şi a aplaudat ironic înainte să iasă. Comisia de Disciplină a Ligii va judeca mîine cazul, Simeone riscînd pînă la opt etape de suspendare.


"Au fost nervii, anxietatea, pot doar să-mi cer iertare"
Diego Simeone, antrenor Atletico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează