INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Dragoş Grigore, căpitanul lui Cristiano Ronaldo! Cum au şocat francezii de la Toulouse pe pagina oficială de facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 19:45

În aşteptarea începutului de sezon, ce se va petrece în acest weekend, echipa lui Dragoş Grigore, Toulouse, are timp să-şi amuze fanii pe facebook.
Pe pagina oficială a clubului francez, la care fostul dinamovist Dragoş Grigore a purtat deja banderola de căpitan, a apărut o poză cu fotbalistul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, în tricoul echipei franceze, şi următorul comentariu:

"Numărul 7 este liber după ce Martin Braithwaite a optat pentru 9. L-a lăsat pentru Cristiano Ronaldo? Mercato sau o iluzie? Aceasta este întrebarea zilei!".

În primul meci de campionat, fără a se putea baza pe serviciile lui Cristiano Ronaldo, care îşi va vedea de treabă în continuare la Real Madrid, Toulouse întîlneşte sîmbătă Reims, în deplasare.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
joltytech
joltytech  •  09 August 2014, 20:16
Postat de plischi pe 09 August 2014, 10:12

asta inseamna ca PSG a jucat aseara cu echipa a doua de la Reims?!

La 24 de ore de la "greseala",articolul nu a fost editat....respect total pentru cititori....

plischi
plischi  •  09 August 2014, 10:12

asta inseamna ca PSG a jucat aseara cu echipa a doua de la Reims?!

rudel.obreja
rudel.obreja  •  08 August 2014, 23:30

"Ba Ronaldo da mai paseaza ba la altii" "Da-te ba la o parte" "Aici e o echipa smechere" ii baga Grigore niste romanisme tipice de idiot caruia i se da prea multa sansa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează