INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Drogba pleacă şi el. Chelsea rămîne fără încă un atacant de marcă după Anelka

Drogba, 33 de ani, nu vrea un contract pe un singur an cu Chelsea şi nici un împrumut la Milan
Drogba, 33 de ani, nu vrea un contract pe un singur an cu Chelsea şi nici un împrumut la Milan

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2011 12:27

Chelsea se pregăteşte pentru un adevărat exod. La interval de doar cîteva zile după ce Nicolas Anelka şi-a anunţat plecarea, un alt atacant îşi oficializează despărţirea de albaştri: Didier Drogba.

Aflat în ultimul an al unui contract care-i garantează 120.000 de lire sterline pe săptămînă (140.000 de euro), ivorianul a respins propunerea de prelungire a acordului cu un sezon.

Iar potrivit agentului său, Thierno Seydi, vîrful în vîrstă de 33 de ani a refuzat inclusiv o ofertă de împrumut, pe un an, cu posibilitate de transfer definitiv, înaintată de AC Milan.

"Am spus nu imediat. La vîrsta lui, Didier nu mai are nimic de demonstrat ca să accepte un asemenea acord. Ştim foarte bine ce vrem. Va pleca acolo unde i se vor oferi cei mai mulţi bani. Ar putea fi Statele Unite, Qatar, Rusia sau oriunde în Asia", a comentat Seydi.

Impresarul a dezminţit, în schimb, faptul că s-ar fi discutat cu Anji Mahacikala: "Nimeni nu ne-a contactat. Şi nici noi n-am sunat acolo".

Drogba a fost adus de Jose Mourinho la Chelsea, în 2004. Transferul ivorianului de la Olympique Marseille l-a costat pe patronul Roman Abramovici 24 de milioane de lire sterline, circa 36 de milioane de euro la vremea respectivă.

146 de goluri a marcat Drogba în 7 ani la Chelsea


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează