INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COREEA DE SUD

Dublu impact » Columbianul Molina a fost la un pas de moarte după o ciocnire teribilă cu doi adversari

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 23:20

Lovit cu capul de Eung-Jin Kim şi cu pumnul de portarul Gi-Yong Kim, mijlocaşul lui FC Seoul a stat două minute inconştient pe gazon!


O nouă dramă era să se întîmple pe gazon, în Coreea de Sud. Mauricio Molina a intrat în colaps, sub ochii soţiei şi ai băiatului, aflaţi în tribune! Mijlocaşul columbian al lui FC Seoul şi-a pierdut cunoştinţa două minute, în meciul cu Busan (3-2), fiind salvat duminică de intervenţia medicilor. Trecuseră doar 123 de secunde, cînd Molina, 33 de ani, s-a ciocnit cap în cap cu fundaşul Eung-Jin Kim, primind şi un pumn de la portarul oaspeţilor, Gi-Yong Kim. A căzut inert, cu ochii închişi! Un coleg l-a ajutat să nu-şi înghită limba, iar medicii au acţionat rapid şi eficient. Şi-a revenit, dar n-a continuat, şi, esenţial, n-a rămas cu sechele în urma dublului impact.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează