INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Dunga sare în apărarea lui Kaka

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Selecţionerul brazilian Carlos Dunga nu înţelege de ce Kaka este criticat din cauza randamentului sub aşteptări la Real Madrid.

 

"În urmă cu trei luni toţi doreau să-l aibă pe Kaka. Era candidat la titlul de cel mai bun jucător din lume. Acum, dintr-o dată, Kaka nu mai este de folos Realului. Aşa ceva nu se poate", şi-a apărat fostul internaţional elevul din Selecao.

Dunga a completat: "Kaka este un profesionist veritabil. Ştie care sînt responsabilităţile sale şi e foarte important pentru Brazilia. Nu serveşte nimănui ca el să fie chestionat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
durden
durden  •  24 Februarie 2010, 17:01

doamne ce tampenii!!cine zice ca nu joaca bine kaka?echivalentul cancanului si libertatii din spania!!pai kaka nu mai joaca la fel ca la milan pt ca duce echipa in spate si ii da pase lenesilor de cristiano si benzema.kaka alearga si da pase si ei dau goluri.si cica nu are randament kaka...pfff!!!

 •  24 Februarie 2010, 12:10

nu am vazut eu prea multe meciuri ale realului in ultimul timp dar ce am vazut eu kaka joaca foarte bine. nu are aceleasi driblinguri care ale lui cristiano ronaldo dar nu e diferenta mare intre ei. imi place foarte mult cu joaca acesta si nu cred ca ar putea fi un inlocuitor mai bun la real pe postul lui...

nick_nico_fzr
nick_nico_fzr  •  24 Februarie 2010, 11:12

kaka e cel mai tare fotbalist din lume in acest moment.daca realul nu-l mai vrea,milanul il asteapta sa revina cu bratele deschise.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează