INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

După meciul nebun Real Madrid - Deportivo La Coruna, scor 3-2, Garitano acuză: "Pare că meciurile nu se termină până nu marchează Realul" » Zidane a doborât un record vechi de 27 de ani!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 14:45

Să fii atât de aproape de a pleca neînvins de pe Santiago Bernabeu și totuși acest lucru să nu se întâmple, poate deveni foarte frustrant.

Este cazul celor de la Deportivo La Coruna, echipa lui Florin Andone, care, în minutul 90, se aflau la egalitate, 2-2 , după ce conduseseră cu 2-1, în meciul cu marele Real.

Ca și în El Clasico de săptămâna trecută, a intrat în scenă Sergio Ramos, cel care a marcat pentru 3-2 în prelungiri și a făcut ca cele 3 puncte să rămână la Madrid, iar distanța față de FC Barcelona să se mențină la șase puncte.

Gaizka Garitano a spus, după meci, că pentru a obține un rezultat bun pe «Santiago Bernabeu» era nevoie să existe ”mai multe circumstanțe”. 

”Am pierdut. Am avut meciul în mână și suntem foarte supărați. Am făcut un meci mare și nu este prima dată când, după o evoluție bună, ne prăbușim la final. În astfel de momente te ridici și merge mai departe", a declarat Garitano.

Antrenorul lui Deportivo s-a plâns și de minutele adiționale date de arbitrul meciului, minute în care Sergio Ramos a adus victoria madrilenilor. "Pare că meciurile nu se termină până nu marchează Realul. Arbitrul a dat 5 minute de prelungire, dar putea da încă 3 sau 4 până reușea Madridul să marcheze".

De cealaltă parte, victoria cu Deportivo a însemnat pentru madrileni doborîrea unui record de invincibilitate de 27 de ani. El data din sezonul 1988-89 când antrenorul madrilenilor era olandezul Leo Beenhakker. Recordul olandezului, 34 de meciuri fără înfrângere a fost doborât aseară sub comanda lui Zinedine Zidane.

”Sunt foarte norocos să trăiesc aceste momente și, pur și simplu, o le trăiesc la maximum. În spatele unui asttfel de record există foarte multă muncă și pasiune. Nu a trecut decât o jumătate de sezon și știu că mai urmează una cel puțin la fel de dificilă. Drumul este încă unul lung. Jucătorii trebuie să se odihnească și apoi vom merge să încercăm să câștigăm primul trofeu al sezonului!”, a spus Zidane făcând referire la Campionatul Mondial al Cluburilor, competitție aflată foarte aproape de start.

surse: laopinioncoruna.es, huffingtonpost.fr

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  11 Decembrie 2016, 18:01

asa cum sunt polonezi

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  11 Decembrie 2016, 15:51

Are ceva dreptate. Mai trebuia de adaugat ca la o faza dinaintea golului 3, Ramos trebuia eliminat impreuna cu alti 2-3 jucatori. Daca arbitrul avea sange in instalatie dadea un 2-2 la cartonase rosii in acea faza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează