INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAZIONALE MILANO

Dureri de cap pentru Şumudică » Cassano: "Mă gîndesc doar la meciul cu Vaslui"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 11:01

Antonio Cassano a debutat în tricoul lui Inter contra lui Pescara, scor 3-0, şi spune că aşteaptă cu nerăbdare următoarea partidă


Jucătorii Vasluiului au mai multe motive de îngrijorare după prima etapă din Serie A. Deşi schimbul dintre Cassano şi Pazzini s-a făcut pe ultima sută de metri, "FantAntonio" a dorit cu tot dinadinsul să înceapă ca titular meciul de duminică cu Pescara. Atacantul a intrat bine în meci, pasîndu-i decisiv lui Milito la golul 2, deşi se afla în poziţie clară de finalizare.

La final, atacantul a vorbit despre prima experienţă în tricoul lui Inter. "Cel mai important lucru erau cele trei puncte puse în joc. Apoi avem un plus pentru că echipa a jucat bine, dar credeţi-mă, este foarte uşor să joci în atac cu Milito sau Sneijder, doi jucători de un nivel foarte înalt. Mai avem de lucrat la capitolul fizic pentru că sîntem doar la început de drum şi sînt convins că jocul va deveni şi mai consistent", a explicat Cassano, care a concluzionat. "Urmează meciul cu Vaslui şi apoi Roma în campionat, dar sîntem obligaţi să ne gîndim doar la partida de joi. Trebuie să fim concentraţi să trecem fără probleme în turul următor. Doar după acea partidă avem dreptul să ne gîndim la derby-ul cu Roma".

Are o nouă victimă :)
Cunoscut pentru ieşirile sale în decor, Cassano şi-a făcut rapid un nou prieten la formaţia interistă: "Nagatomo este prietenul meu. Yuto e mereu un spectacol, mă ajută să fac timpul să treacă mai uşor. Chiar azi dimineaţă la ora 9 m-am dus să îl trezesc", a spus zîmbind Cassano.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
liviu780407
liviu780407  •  27 August 2012, 13:35

Isi facea cineva iluzii ca FC Vaslui poate sa treaca de Inter ? Meciul cu Hajduk de-acasa a fost un simplu accident . Anul asta este al Interului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează