INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Eden Hazard vorbește despre Real Madrid: „Este un club ușor îngâmfat. Eu nu sunt așa”

Eden Hazard, la retragere 
 // Foto: Imago Images
Eden Hazard, la retragere // Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2024 14:23 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 15:49

Retras din activitate anul trecut, Eden Hazard a vorbit în France Football despre perioada petrecută la Real Madrid. Belgianul susține că prestațiile slabe au fost consecința numeroaselor accidentări suferite și apreciază că clubul blanco e unul vanitos.

Eden Hazard a fost jucătorul lui Real Madrid timp de patru sezoane, înainte de a agăța ghetele-n cui, vara trecută, la numai 33 de ani. Însă perioada petrecută la gruparea blanco n-a fost una reușită.

Eden Hazard, despre kilogramele în plus: „M-am lăsat dus de val”

După transferul care i-a costat pe madrileni 115 milioane de euro, în 2019, a fost pus la zid pentru că era supraponderal. „Cu Chelsea tocmai terminasem un sezon greu, unul dintre cele mai bune din cariera mea. Mi-am spus: «Acum, că am ajuns la Real, aceasta este poate ultima vacanță de care mă voi putea bucura».

Fostul decar al naționalei crede că una dintre candidatele la titlu este „lucrată” cu VAR-ul: „Ori nu știu, ori sunt rău intenționați!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Fostul decar al naționalei crede că una dintre candidatele la titlu este „lucrată” cu VAR-ul: „Ori nu știu, ori sunt rău intenționați!”

Și m-am lăsat dus de val așa cum mă las dus în fiecare vară. Șapte ani în Anglia, fără o pauză de Crăciun, dând totul, pentru ca atunci când aveam trei sau patru săptămâni de vacanță să pot mânca grătare, să beau vin rose și toate cele. Asta mi-a permis să o iau de la capăt mereu. Apoi, la Real, a mers prost și asta a fost", a povestit Hazard într-un interviu acordat revistei France Football.

Fostul internațional belgian a mai spus că nu a fost „la McDonald's în fiecare zi . Nu rezisti șaisprezece ani ca profesionist. Îmi place să mănânc cu prietenii, să beau ceva. Dar în ziua dinaintea unui meci mănânc acasă. Dieta e nasoală, e inutilă. E bună doar dacă vrei să joci până la 40 de ani. Știam că nu va fi cazul în ceea ce mă privește”.

Eden Hazard: „Dacă aș fi făcut ce face Ronaldo n-aș fi fost eu”

Hazard a făcut o comparație și cu Cristiano Ronaldo, care are un veritabil cult al corpului. „Dacă aș fi făcut ce face Cristiano n-aș fi fost eu. După antrenament, să mă scufund o oră în baia rece, nu. Lasă-mă în pace, cu prietenii, mergem acasă, jucăm cărți, bem o bere.

Recuperarea mea a fost să mă joc două ore cu copiii, în grădină. Dacă aș fi fost ca Cristiano, m-aș fi ars. Nu am mers la sală la fiecare trei zile, nu am făcut trei ore de kinetoterapie ca să mă recuperez ”.

Eden Hazard despre declinul său: „Mi-am pierdut locul, apoi încrederea, apoi dorința”

Pentru Hazard, toate problemele pe care le-a avut la Madrid au venit ca urmare a accidentărilor. "Real este cel mai mare club dintre toate. Este complicat de jucat. Poate aveam nevoie să exersez mai mult. Au apărut și accidentările, în momente nepotrivite. Operația, montarea plăcii... 

Mi-am pierdut locul, apoi încrederea, apoi dorința. Am fost trist pentru suporteri, dezamăgit pentru ei. Când am ajuns, erau plini de speranță. Simt că i-am dezamăgit. Vreau să le spun: «Hei, nu e vina mea, corpul meu a cedat. Am încercat, nu a funcționat. . Îmi pare rău».

Eden Hazard afirmă că „Real Madrid este un club ușor îngâmfat”

 Belgianul susține că nu regretă că a semnat pentru Real Madrid, deși poate nu a fost un club pentru el. "De când eram mic eram un fan lui Zidane. A existat Zidane, așa că mi-a plăcut Realul. Bernabéu este special.

Real Madrid este un altfel de club, este un club ușor îngâmfat și eu nu sunt așa. Jocul nu mi s-a potrivit. Dar era visul meu. N-aș fi avut o carieră împlinită dacă n-aș fi jucat la Real Madrid", e convingerea lui Eden. 

Eden Hazard susține că „doar Lionel Messi este mai bun decât Hazard”

Rugat de reporterii France Football să se compare cu alți jucători de top al lumii, Hazard a spus că „doar Messi este mai bun decât Hazard. Mi-a plăcut să-l privesc la Barcelona, ​​mai puțin spre final, dar este cel mai mare din istorie. Inegalabil, imposibil să-i iei mingea.

Cristiano este un jucător mai mare decât mine, dar, din punct de vedere al fotbalului, sincer, nu cred că a fost mai bun decât mine . Neymar, poate. Nu mai puternici decât mine, la Real, Benzema, Modric, Kroos. De Bruyne respiră fotbal. Acum nu mă uit foarte mult la fotbal. VAR-ul e un rahat".

VIDEO. Courtois se antrenează intens la Real Madrid

Mai puteți citi:

Probleme cu mafioții pentru Gennaro Gattuso! Ce taxă de protecție a fost obligat să achite antrenorul italian

Viitorul lui Ianis Hagi pare pecetluit: „Îi vom mulțumi și îi vom strânge mâna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează