INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Eden Hazard refuză să plece de la Real Madrid » A avut două oferte din afara Spaniei!

Eden Hazard // Foto: Imago
Eden Hazard // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 17:40 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 22:10

Eden Hazard (32 de ani) vrea să-și respecte contractul cu campioana Europei până al 30 iunie 2024. Marca susține că a fost curtat de Montreal Impact și un club din Riyadh, numai că starul belgian nici n-a negociat cu cluburile în cauză.

Real Madrid vrea, dar nu poate să scape de Eden Hazard. Pentru că belgianul de 32 de ani mai are contract cu gruparea blanca încă un sezon și are de gând să-l respecte până la capăt. De oferte nu a dus lipsă, chiar dacă a fost probabil cel mai prost transfer făcut de campioana Europei în ultimii ani. 

Atacantul preferă să stea pe banca de rezerve și să nu joace decât puține minute sau deloc, dar să fie în lotul Madridului, mai ales că are și un salariu foarte bun pentru cât este folosit, 11 milioane de euro net pe sezon.

Eden Hazard vrea să rămână în Europa

Potrivit cotidianului Marca, Hazard a avut nu una, ci două propuneri de a părăsi capitala Spaniei și a pleca din Europa. Nu i-a convenit nici oferta din America de Nord, din MLS, nici varianta de a merge în Arabia Saudită, pe un salariu mai bun. Ar fi vorba despre Montreal Impact, care vrea să facă o echipă de prim plan în MLS, și o echipă din Riyadh, care vrea să se bată la titlu în sezonul viitor.

Secretul lui Real Madrid » Unguentul miraculos cu care se dau jucătorii pe tricou înaintea meciurilor. Și e legal!
REAL MADRID
Secretul lui Real Madrid » Unguentul miraculos cu care se dau jucătorii pe tricou înaintea meciurilor. Și e legal!

Eden Hazard ar elibera 30 de milioane!

„Hazard nu ar trebui să se răzgândească, însă acest lucru e o problemă pentru Real. Poartă tricoul blanco de patru sezoane și nu-l va da jos decât dacă îi cere clubul. Mai are încă un an de contract și nu există niciun indiciu că va pleca mai devreme, dacă nu va fi împins de conducere”, explică aceeași sursă. 

„Transferat în 2019, fostul internațional belgian ar fi trebuit să preia locul lui Cristiano Ronaldo, cu scopul de a deveni noua glorie a lui Real. Numai că realitatea, după mai multe sezoane și de accidentări multiple, este cu totul alta”.

Belgianul, sosit de la Chelsea pentru peste 100 de milioane de euro, a jucat doar 76 de meciuri în patru ani pentru un total de doar șapte goluri și nouă pase decisive. Plecarea lui ar elibera un buget de 30 de milioane de euro, care ar putea fi folosit pentru a semna un nou jucător.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Leonardo Bonucci se retrage în 2024: „Se va încheia o eră, un mod de apărare în stil italian”

Everton, dată în judecată de mai multe rivale din Premier League care solicită despăgubiri de 340 de milioane de euro!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează