INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Ce s-a ales de legendarul Edgar Davids: „E antrenor secund la cea mai săracă echipă din Olanda. Vine cu sandwich-ul de acasă”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 10:36 / Actualizat sambata, 22 august 2020 10:37

Edgar Davids, 47 de ani, a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume. Retras din fotbal în 2014, de la Barnet, o echipă din ligile inferioare britanice, unde a deținut rolul antrenor-jucător, olandezul e implicat în prezent la Telstar, club de fotbal din Olanda.

Legenda trecută pe la Ajax, Milan, Juventus și Barcelona e în prezent atrenor secund la o echipă de fotbal considerată cel mai sărac club din fotbalul profesionist olandez. SC Telstar evoluează în prezent în a doua ligă olandeză, iar sezonul trecut a terminat pe locul 10 din 20 de echipe.

Problemele financiare de la formația antrenată de Edgar Davids sunt, însă, uriașe, așa că fostul internațional este nevoit să se descurce pe cont propriu.

„Lucrează voluntar, din pasiune. De fapt, de fiecare dată vine cu propriul sandwich de acasă”, a scris publicația olandeză De Telegraaf.

1promovare are Telstar în Eredivise, prima ligă olandeză, în 1964

74de prezențe și 6 goluri are Edgar Davids la naționala Olandei. Are în palmares Liga Campionilor cu Ajax, 3 titluri în Serie A și 3 titluri în Olanda

Citește și alte știri despre Davids:

EXCLUSIV VIDEO Ce s-a întâmplat după bătaia dintre Contra și Davids: „Jucătorii lui Milan și Inter m-au aplaudat în picioare în avion! Vieri se urcase pe scaune și urla: «Contra e o legendă!»”

Davids și oamenii străzii » Mesaj emoționant transmis de fostul jucător al lui Juvents: ”Avem mai multe în comun decât spun ochii noștri”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
10216741700672837
Kevin Mann  •  22 August 2020, 20:31

Mulți dintre vitejii care comentează de obicei pe gesepe erau în scutece pe vremea când Contra și Davids și-au scuturat unul altuia tricourile de praf. Sunt curios cine a dat mai tare: Guriță sau Edgar? :)

gazistu
gazistu  •  22 August 2020, 13:36

ce e tragic in asta?

dakesis
dakesis  •  22 August 2020, 13:15

sunt sigur ca nu e mimic asa de tragic, dar, deh... jesepe cancan

Vezi toate comentariile (3)
Comentează