INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - MANCHESTER UNITED

Vrea răzbunare! Edinson Cavani poate debuta la Manchester United chiar pe terenul lui PSG

Plecat cu scandal de la PSG, Edinson Cavani ar putea debuta la United chiar împotriva fostei echipe, pentru care a scris istorie, marcând 200 de goluri. Foto: Guliver/GettyImages
Plecat cu scandal de la PSG, Edinson Cavani ar putea debuta la United chiar împotriva fostei echipe, pentru care a scris istorie, marcând 200 de goluri. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2020 14:22 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 14:22

Plecat cu scandal de la PSG, Edinson Cavani ar putea debuta la United chiar împotriva fostei echipe, pentru care a scris istorie, marcând 200 de goluri.

  • PSG și Manchester United se vor întâlni marți, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Plus

Edinson Cavani nu a apucat încă să joace la Man. United, după ce a semnat contractul pe două sezoane, din postura de fotbalist liber, dar ține să debuteze mâine seară, în Ligă. Până acum l-a împiedicat protocolul sanitar din Anglia, efectuând carantina de 14 zile, iar atacantul uruguayan e acum disponibil să înfrunte PSG, echipa de la care a plecat cu scandal, și ar vrea să se răzbune.

Cavani: "Nu sunt un fenomen"

"Nu mă interesează să fiu un fenomen fotbalistic. Dar, fiind un atacant central, simțind acest post, este ceva ce port în sângele meu și doresc să marchez cât mai mult", explica Edinson în vară, în revista So Foot, acuzându-i pe șefii clubului că de la început au încercat să-l pună în antiteză cu alte vârfuri. Primii trei ani a stat în umbra lui Ibrahimovici, apoi a venit Neymar și au apărut alte conflicte. Cavani are 200 de goluri în 301 meciuri la PSG, fiind cel mai bun realizator al clubului, și speră să prindă lista rezervelor pe "Parc des Princes", pentru a intra în repriza secundă. 

Toate golurile marcate de Cavani pentru PSG în sezonul trecut:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Wayne Rooney, pus în pericol de un prieten infectat cu COVID-19: „A încălcat normele Guvernului”

Fenomenul Lucescu » Alt start în grupele Ligii Campionilor! Unicul estic în Top 10 antrenori

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează