INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO El Clasico sau MMA? Barcelona și Real Madrid au cerut câte un penalty la două faze controversate

Barcelona a cerut penalty la duelul Tchouameni - Araujo +10   FOTO
Barcelona a cerut penalty la duelul Tchouameni - Araujo

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 18:22 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 16:12

Barcelona a solicitat penalty în finalul primei reprize a meciului cu Real Madrid, însă arbitrii nu au considerat că la intervenția lui Tchouameni asupra lui Araujo se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă ♦ În partea a doua și Real Madrid a cerut penalty, la o fază în care Camavinga a fost doborât în careul advers.

Barcelona a încheiat în avantaj prima repriză a meciului cu Real Madrid, 1-0, însă pentru suflarea blaugrana a existat un motiv de nemulțumire.

Spre finalul primei reprize din El Clasico, în careul Realului a existat un duel suspect între Aurelien Tchouameni și Ronald Araujo.

Barcelona a cerut penalty la un duel suspect din El Clasico

Fundașul Barcelonei a sărit la cap, în încercarea de a se conecta cu mingea trimisă din corner. Aflat în spatele lui, Tchouameni i-a pus brațul stâng în față, pe lângă gât, și l-a doborât, astfel că Araujo nu a mai putut ajunge la balon.

+6 FOTO

Procedeul potrivit mai degrabă în luptele de MMA nu a fost sancționat de „centralul” Jesus Gil Manzano. Nici arbitrul VAR, Cuadra Fernandez, nu a avut reacție, deși ar fi putut să-l cheme pe „central” să revadă faza, în condițiile în care au existat circumstanțe de penalty.

Și Real Madrid a vrut penalty

În partea a doua, și Real Madrid s-a considerat îndreptățită să primească un penalty, în minutul 80, când Araujo a oprit alergarea lui Camavinga, punându-i mâinile în față jucătorului blanco. 

El Clasico sau MMA? Barcelona și Real Madrid au cerut câte un penalty la două faze controversate

Tot despre El Clasico:

Scenografie spectaculoasă pe tot stadionul la El Clasico » Show în tribune făcut de Rolling Stones
Barcelona - Real Madrid
Scenografie spectaculoasă pe tot stadionul la El Clasico » Show în tribune făcut de Rolling Stones
El Clasico înseamnă și duelul celor mai prolifice Academii din lume: La Masia vs La Fabrica » Cine a lansat cei mai mulți jucători
BARCELONA - REAL MADRID
El Clasico înseamnă și duelul celor mai prolifice Academii din lume: La Masia vs La Fabrica » Cine a lansat cei mai mulți jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează