INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Electrizant! » Barcelona a fost egalată de Sociedad după ce a condus cu 2-0

David Villa, în prim-plan, a fost marele ghinionist al serii, cu acea minge trimisă înapoi și fructificată de gazde pentru 2-2
Foto: Reuters
David Villa, în prim-plan, a fost marele ghinionist al serii, cu acea minge trimisă înapoi și fructificată de gazde pentru 2-2 Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 13:29

Catalanii au pierdut primele puncte din acest sezon la capătul unui meci nebun. Au condus aproape o oră cu 2-0, pentru a fi egalaţi în două minute VIDEO :: Vezi aici rezumatul meciului!


Meci de senzaţie, aseară, la San Sebastian. După nici un sfert de oră, confruntarea părea decisă în favoarea Barcelonei. Chiar şi fără Messi, Iniesta, Villa şi Abidal printre titulari, campioana Spaniei şi-a pus imediat în funcţiune celebrul joc de pase, tiki-taka. Iar Xavi, servit de Alexis Sanchez, şi Fabregas au schimbat prompt tabela: 2-0.

Efectiv şocaţi, bascii şi-au mai revenit abia spre finalul primei părţi, cînd au şi expediat primul şut pe poarta lui Victor Valdez. Abia la reluare, de la cabine a ieşit o cu totul altă Sociedad, mai aproape de aceea care le administrase catalanilor ultima înfrîngere în campionat. Un 2-1 înregistrat în etapa a 34-a a stagiunii trecute.

Şi-a rezultat un joc nebun. Agirretxe a redus din handicap (59), după care Villa, intrat în locul accidentatului Sanchez, a trimis o pasă catastrofală înapoi. Balonul a ajuns la acelaşi Agirretxe (61), atacantul basc l-a expediat în "transversală", iar Griezmann l-a reluat în plasă: 2-2. Degeaba i-a aruncat apoi Guardiola în luptă pe Messi şi pe Iniesta. N-au mai putut îndrepta nimic şi Barca pierde primele puncte din acest sezon în Primera.


Sanchez, ruptură
Guardiola nu va putea conta multă vreme de acum încolo pe Alexis Sanchez. Scos pe targă după ce Estrada i-a agăţat piciorul drept (31), atacantul chilian s-a ales cu o ruptură musculară. Funcţie de gravitatea leziunii, ce urmează a fi stabilită astăzi, în urma unei rezonanţe magnetice, Sanchez ar putea sta pe tuşă pînă la o lună.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
champions
champions  •  11 Septembrie 2011, 23:23
Postat de lucilucian96 pe 11 Septembrie 2011, 12:40

Acuma intra fanii realului si se rad ... dar ei au uitat cand au pierdut acasa cu Gijon

Pai noi radem tot timpul de voi nu numai cand pierdeti si sti de ce???? Pentru ca REAL MADRID e cea mai buna echipa din toate timpurile si va privim de sus pentru ca Barcelona nu se compara cu REAL MADRID NICIODATA!!!!!!!

sergiu_roman
sergiu_roman  •  11 Septembrie 2011, 14:57
Postat de david_27 pe 11 Septembrie 2011, 12:15

si aici ?

Omul îl ironizeaza pe moldovean...alpin asta e pro CRF asa ca reactiile lui sunt fara rusine. Daca e sa-i lipseasca ceva, ala nu este tupeul ! Blatul a fost ordinar între Otelul si Cluj !

lucilucian96
lucilucian96  •  11 Septembrie 2011, 12:40

Acuma intra fanii realului si se rad ... dar ei au uitat cand au pierdut acasa cu Gijon

Vezi toate comentariile (9)
Comentează