INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER

Emoționant » Primele declarații ale lui Ranieri după ce a fost demis de la Leicester: "Visul meu a murit. Mulțumesc celor care m-au iubit încă din prima zi"

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 19:42

Claudio Ranieri (65 ani), fostul antrenor al celor de la Leicester, a oferit primele declarații după ce a fost destituit de pe banca tehnică a "vulpilor".

"Ieri, visul meu a murit. După euforia incredibilă creată după sezonul precedent, când am fost campioni, tot ce visam era să rămân la Leicester, clubul pe care îl iubesc, pentru totdeauna.

Din păcate, n-a fost să fie.

Vreau să mulțumesc soției mele Rosanna și întregii familii pentru suportul lor necondiționat din timpul perioadei petrecute de mine la Leicester.

Mulțumesc enorm și clubului. A fost o aventură incredibilă, care îmi va rămâne mereu întipărită în minte. Mulțumesc din suflet celor de la club, jucătorilor, staff-ului, tututror celor care au fost parte din ceea ce am realizat.

Cel mai mult mulțumesc suporterilor. M-au iubit încă din prima mea zi aici, la fel cum am făcut și eu. Nimeni nu poate să șteargă ceea ce am realizat și sper că veți zâmbi de fiecare dată când vă veți aminti. A fost o adevărată onoare și plăcere să fiu campion alături de voi", a spus Ranieri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
706409849468094
Radu Vernescu  •  24 Februarie 2017, 23:52

Ce marsavie sa-l dai afara pe Ranieri ! Inaintea returului cu Sevilla cand ii califica un 1-0 ? muream cu el in brate pana la finalul sezonului.

tipsy
tipsy  •  24 Februarie 2017, 23:26

Nici macar treaba cu fotbalul e un business nu prea tine. Daca erau pe ultimul loc, iesiti din toate competitiile, tot era trist, dar puteai spune "asta e, e vorba de bani". Dar Leicester e peste linia retrogradarii si cu sanse de a ajunge in sferturile Champions League. A fost vorba pur si simplu de 2 luni foarte slabe. Incredibil ca nu i`au dat sansa sa redreseze echipa.

radookoo
radookoo  •  24 Februarie 2017, 22:03

Nu stiu ce a fost la carma Greciei,inainte sa vina la Leicester,dar a fost um megadezastru! Insa la Leicester a avut parte de un megasucces!!! Cu siguranta peste cativa ani va aparea si un film legat despre asta. Curiozitatea mea e daca dupa un megadezastru si un megasucces va urma....normalul. In alta ordine de idei e un antrenor talentat si cu un caracter pe masura.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează