INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Enigma din vestiarul lui Arsenal: ce semnifică ceasul cu care s-au pozat jucătorii lui Mikel Arteta

Elevii lui Mikel Arteta s-au fotografiat în vestiar, după ce Arsenal a învins cu 3-0 pe Fulham, foto: Instagram
Elevii lui Mikel Arteta s-au fotografiat în vestiar, după ce Arsenal a învins cu 3-0 pe Fulham, foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 12:33 / Actualizat luni, 13 martie 2023 12:33

Elevii lui Mikel Arteta s-au fotografiat în vestiar, după ce Arsenal a învins cu 3-0 pe Fulham, având în mijlocul lor un ceas. Limba mare ar reprezenta numărul meciurilor rămase de jucat pentru a fi campioni, limba mică ar arăta câte luni mai sunt până la sărbătoare.

După trei etape confuze, în prima jumătate a lui februarie, cu două înfrângeri și un egal, Arsenal s-a trezit, revenind pe modul „campioană". Fără greșeală. 

Cinci victorii la rând, ultima foarte clară, 3-0 pe terenul lui Fulham, și rămâne la cinci puncte avans față de Man. City. Roș-albii visează la titlu, al 14-lea pentru club, la 19 ani distanță de la precedentul.

Cristiano Ronaldo, ordin pentru angajați: „Faceți asta doar la 70 de ani după ce mor”
PORTUGALIA
Cristiano Ronaldo, ordin pentru angajați: „Faceți asta doar la 70 de ani după ce mor”

100 de victorii Mikel Arteta și hattrick Leandro Trossard în Fulham - Arsenal 0-3

Mikel Arteta are ce sărbători. Succesul 100 ca manager al „tunarilor", revenirea lui Gabriel Jesus pe teren, după accidentare, și hattrickul de assisturi al lui Trossard, întâiul în istoria Premier reușit în prima repriză într-un meci în deplasare. Fericit a fost pe Craven Cottage și Mick Jagger, solistul Rolling Stones pătimaș fan Arsenal.

După meci, Oleksandr Zincenko a postat pe Instagram o fotografie cu întreaga echipă strânsă în vestiar în jurul unui ceas mare. Toată lumea s-a întrebat ce reprezintă acel ceas, care e mesajul codat transmis în acea imagine?

Ceasul, mereu pe arenele lui Arsenal

O variantă ar fi, potrivit jurnaliștilor britanici, că limba mare, foarte aproape de 11, ar evidenția cele 11 dueluri pe care le mai are de jucat Arsenal pentru a fi campioană. Limba mică, aproape de 2, ar arăta cele două luni rămase de disputat în actualul sezon de Premier.

Un ceas similar a fost fixat sus, deasupra peluzei de sud a stadionului Emirates. La fel cum a stat și pe Highbury, vechea arenă a „tunarilor". Datorită acelui ceas, The South Stand a devenit The Clock End.

21de victorii are Arsenal în acest sezon, cele mai multe în Premier League. A doua e Man. City, cu 19 succese

Citește și alte știri:

PSG, superofertă pentru Erling Haaland! Suma este halucinantă, dar Guardiola nu e impresionat

REZUMAT VIDEO Barcelona, victorie la limită pe terenul lui Bilbao » Catalanii rămân lideri în La Liga, înaintea duelului cu Real Madrid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează