INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Erik ten Hag confirmă că a fost sfidat de Cristiano Ronaldo și nu-l menajează: „Ești judecat după cum te comporți, nu este vorba de vârstă sau reputația pe care o ai”

Erik ten Hag, Foto: Instagram
Erik ten Hag, Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 16:19 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 16:40

Erik ten Hag (52 de ani), managerul lui Manchester United, a vorbit despre decizia luată în cazul lui Cristiano Ronaldo (37). Olandezul a declarat că „trebuia să existe consecințe!”.

CONTEXT:

  • Erik ten Hag a decis să-l excludă din lot pe Cristiano Ronaldo (37) pentru partida de duminică, cu Chelsea, după ce a refuzat să fie introdus în finalul meciului cu Tottenham (2-0), de miercuri.
  • Lusitanul a plecat la vestiare când meciul dintre Manchester United și Spurs nici nu se terminase.
Victor Angelescu, replică acidă pentru Hagi, după Rapid - Farul: „Nu poate spune asta! Rezultatul e mincinos!”
RAPID - FARUL 1-1
Victor Angelescu, replică acidă pentru Hagi, după Rapid - Farul: „Nu poate spune asta! Rezultatul e mincinos!”

Erik ten Hag îl avertizase pe Ronaldo cu privire la comportamentul său încă din vară, când portughezul a plecat de la stadion la pauza meciului amical jucat de „diavoli” cu Rayo Vallecano, scor 1-1.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Chelsea, Ten Hag a fost întrebat direct dacă Ronaldo a refuzat să intre pe teren în partida cu Tottenham, iar olandezul a confirmat și a oferit mai multe explicaţii: „Da. A refuzat să intre pe teren”.

Erik ten Hag: „Trebuia să existe consecințe!”

„Eu sunt managerul, sunt responsabil pentru cultura de aici și pentru ce se întâmplă la echipă. Trebuie să stabilesc anumite standarde și valori, pe care trebuie să le controlez. Toți facem parte dintr-o echipă.

Și după meciul cu Rayo Vallecano, am spus că este inacceptabil, dar atunci n-a fost singurul care a plecat mai devreme. A doua oară trebuia să existe consecințe. Asta este ceea ce s-a întâmplat.

Va absenta mâine. E un jucător important pentru echipă și ne va lipsi, dar cred că este important pentru atitudinea și mentalitatea grupului, iar acum trebuie să ne concentrăm pentru partida cu Chelsea, asta este cel mai important.

Cristiano a realizat multe în cariera sa. Este atât de strălucitor! Dar el trebuie să fie conștient că ești judecat după cum te comporți astăzi, nu este vorba de vârstă sau reputația pe care o ai”, a declarat Erik ten Hag, potrivit BBC.

Ten Hag intenționează să-l primească în lot pe Ronaldo duminică, când „diavolii” vor începe pregătirile pentru meciul de joi din Europa League cu Sherrif Tiraspol, potrivit sursei menționate anterior.

Erik ten Hag confirmă că a fost sfidat de Cristiano Ronaldo și nu-l menajează: „Ești judecat după cum te comporți, nu este vorba de vârstă sau reputația pe care o ai”
Cristiano Ronaldo a plecat la vestiare, înainte ca arbitrul să fluiere finalul meciului cu Tottenham, Foto: Imago Images

Erik ten Hag nu a glumit! A impus reguli încă din prima zi

Din prima zi ca antrenor al Manchester United, managerul olandez a impus un set de reguli dure pe „Old Trafford”.

Ten Hag i-a avertizat pe jucători: „Nu o să accept reacțiile nervoase pe teren. Fără proteste la adresa arbitrajului, certuri cu colegii și gesticulări”.

Aceeaşi sursă menționează că „jucătorii lui Manchester United îl susțin în totalitate pe fostul antrenor de la Ajax”.

Citește mai multe articole din fotbalul internațional:

Borna istorică stabilită de Robert Lewandowski, după „dubla” din meciul cu Villarreal

Cristiano Ronaldo, ZERO voturi la Balonul de Aur!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Cronos666
Cronos666  •  24 Octombrie 2022, 12:55
Postat de bigd pe 24 Octombrie 2022, 03:26

Traiesti din “trozbal”? Atunci iti inteleg frustrarea. Gelatul traieste din fotbal, tu doar te chinui :)))))

Cine a zis ca ma chinui fumigena fasaita? Chiar nu ma chinui. Doar ca cei care suntem implicati in orice sport de echipa cunoastem niste principii. Pe care voi, cei din peluza nu le veti intelege niciodata. Voi sunteti doar cu bataile intre voi si politie/jandarmerie.

bigd
bigd  •  24 Octombrie 2022, 03:26
Postat de Cronos666 pe 23 Octombrie 2022, 21:01

Meama tu esti fumigena din aia fasaita din peluza, dupa halul in care scrii. Cocosel, detin o scoala de fotbal si traiesc din fotbal. Vezi-ti de arogantul tau. O echipa de fotbal nu sta intr-un jucator. Asta nu ati inteles voi, astia micii fanii lui "portugheju".

Traiesti din “trozbal”? Atunci iti inteleg frustrarea. Gelatul traieste din fotbal, tu doar te chinui :)))))

Cronos666
Cronos666  •  23 Octombrie 2022, 21:03
Postat de sorine pe 23 Octombrie 2022, 06:59

Ca sa fii respectat domnule Ten Haag,trebuie intai sa respecti tu insuti. Ceea ce tu nu ai facut. L-ai tratat pe Ronaldo de la inceput cu ***. Numai pentru cariera lui,pentru sutele de goluri marcate si sutele de meciuri castigate doar de el,si nu de ,,echipa",ar fi trebuit sa-l respecti. Nu ca ar avea drepturi speciale,dar sa-l bagi doua minute la sfarsit,sau de loc,este bataie de joc. Imi auch aminte ca atunci cand Real Madrid,l-a dat afara,si a plecat la Juventus,cineva a exclamat: Cum dracu sa dai afara un om care iti da 40-50 de goluri pe sezon? Si Ronaldo inca poate da goluri multe,a si demonstrat-o,numai sa fie lasat sa joace. Dar domnul Ten Haag este dintre acei antrenori infumurati care declara,ca: Pentru mine nu exista staruri,pentru mine exista numai jucatori. Ma intreb daca antrenorul fara staruri,a jucat si El fotbal. Daca da,atunci a fost un nimeni,nu s-a auzit de el,si acum isi arata invidia si ura impotriva celor care sunt staruri! E ca si cum ar veni un regizor si l-ar pune pe Robert de Niro,sa joace doua minute intr-un Film,in care sa nu spuna nici o replica,numai sa deschida usa de la intrare.

Nu la tratat deloc asa. Vai de caputul vostru de maimutici mici, fane ale lui "portugheju" arogantul. Arogantul asta se crede inca tanar si pe la Real Madrid. Dar el acum este doar un veteran care traieste din gloria apusa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează