INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Este oficial! Totti se va retrage la finalul acestui sezon » Ce va face din vară

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 03 mai 2017 23:18

Noul director sportiv al Romei, Monchi, a anunțat că acest sezon va fi ultimul din cariera de jucător al lui Francesco Totti.

Legendarului atacant îi expiră contractul în această vară, iar Monchi, cel care prelungește înțelegerile jucătorilor, a declarat că fostul internațional italian nu va face parte din planurile echipei pentru sezonul viitor.

"În ceea ce îl privește pe Totti, știu că are un acord cu clubul, care prevede că acesta va fi ultimul sezon ca jucător, iar apoi va continua în conducerea clubului. Francesco înseamnă Roma și îi voi cere să rămână alături de mine. Dacă voi invăța de la măcar 1% din ceea ce știe el, atunci voi fi foarte norocos", a declarat Monchi în cadrul unei conferințe de presă susținute miercuri.

Noul director sportiv a mai declarat că este convins că Totti va ocupa din vară o funcție în cadrul clubului.

"Împărtășim dorința și interesul reciproc. Vrem să continuăm impreună și ar trebui să fim foarte proști să nu ajungem la un acord. Este un băiat fantastic și vom încerca să ajungem la această înțelegere", a încheiat Monchi.

Totti a evoluat în întreaga sa carieră numai la AS Roma debutând pentru aceasta în 1993 la vârsta de 16 ani. A câștigat un titlu, 2 Cupe şi 2 Supercupe ale Italiei.

307 de goluriîn 783 de partide în Serie A a marcat italianul, având cele mai multe goluri și apariții

9 goluriîn 58 de meciuri a înscris Totti pentru naționala Italiei în perioada 1998-2006

Surse: espnfc.comgoal.comrepubblica.it

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează