INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Eternul pacient » Alt şoc! Thiago Alcantara la a treia ruptură de ligamente la genunchi într-un an

Thiago, o pasăre rară. Prețuit pentru tehnica și viziunea sa în teren, însă fragil din punct de vedere fizic // Foto: Guliver/GettyImages
Thiago, o pasăre rară. Prețuit pentru tehnica și viziunea sa în teren, însă fragil din punct de vedere fizic // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 22:47

Pe tuşă din martie, cînd a suferit prima leziune la genunchiul drept, internaţionalul spaniol tocmai îşi reluase antrenamentele cu Bayern.

Accidentările se ţin scai de Thiago Alcantara. Mijlocaşul spaniol abia revenise la antrenamentele lui Bayern, după 7 luni de absenţă!, cînd s-a lovit din nou. Marţi, în urma unui duel pentru balon, a simţit din nou dureri la genunchiul drept. Iar ieri a venit şi diagnosticul: altă ruptură parţială de ligament intern! Deja a 3-a într-un an.

În martie, într-un meci cu Hoffenheim, internaţionalul spaniol o suferise pe cea dintîi. Şi a recidivat în mai, cînd era foarte aproape să se întoarcă pe teren. Alte luni de recuperare şi un scandal în august fiindcă s-a tratat conservativ, la Barcelona, în loc să se opereze, cum îl sfătuiseră medicii lui Bayern.

Thiago a pierdut din această cauză startul noii stagiuni şi abia de-o săptămînă se antrena din nou cu echipa. Pînă marţi, cînd s-a rupt din nou.

16 meciuri a jucat Thiago la Bayern în Bundesliga din vara lui 2013, cînd a fost cumpărat cu 25 de milioane euro de la Barcelona

"De ce mereu eu? Sînt trist şi dezamăgit, dar nu voi capitula. Într-o bună zi am să revin pe teren" (Thiago Alcantara, mijlocaş Bayern)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează