INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Eto'o a punctat la debutul la Anji Mahacikala » Gol şi fuga la Paris!

Între două avioane, Eto'o (30 de ani) a jucat și jumătate de oră de fotbal y Foto: Reuters
Între două avioane, Eto'o (30 de ani) a jucat și jumătate de oră de fotbal y Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 28 august 2011 22:48

Atacantului camerunez i-au ajuns 23 de minute ca să înscrie în egalul de la Rostov (1-1). Cum a venit însă a şi plecat. S-a suit în avion şi a înnoptat la hotel în Franţa


Eto'o ţine să confirme că face toţi banii plătiţi de ruşi. N-a cerut timp de acomodare şi a lovit de la prima sa apariţie. Nici nu s-a dat bine jos din avion şi a şi marcat. Camerunezul a salvat-o pe Anji Mahacikala de la eşecul cu Rostov (1-1), avînd eficienţă maximă: un şut şi un gol, din pasa lui Jirkov, în cele 33 de minute cît a fost utilizat după pauză. Un aperitiv savurat de 16.500 de fani, care au umplut la refuz arena, plătind doar 6 euro pentru bilet, şi care i-au fluierat copios pe jucătorii lui Anji. Cu excepţia africanului, ovaţionat în clipa schimbării lui Tardelli.

Cum a venit însă, Samuel a şi dispărut, pentru încă o călătorie de 3.400 de kilometri! A plecat de la stadion direct la aeroport şi a fugit spre Paris, unde a înnoptat la hotel. "N-am ajuns încă în Daghestan, dar am auzit destule lucruri interesante. Abia aştept să-l văd cu ochii mei" au fost singurele vorbe spuse după meci de noul număr 99 al echipei patronate de Suleiman Kerimov.

Miliardarul rus speră să-şi amortizeze rapid investiţia. Tricoul cu numele lui Eto'o în chirilică se vinde ca pîinea caldă în toată ţara, iar golurile africanului o pot duce pe Anji în Liga Campionilor.


20,5 milioane de euro e salariul anual al lui Eto'o la Anji, care a plătit 27 de milioane pentru a-l lua de la Inter

Martorul Cociş
Răzvan Cociş a fost sîmbătă seară în teren la debutul celui mai bine plătit fotbalist din lume în Rusia. Mijlocaşul român, care etapa trecută dăduse autogol, a jucat tot meciul pentru Rostov. Echipa sa se află pe locul 14 din 16 după 22 de etape, cu 18 puncte, şi e în pericol de retrogradare.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ionut_iana
ionut_iana  •  29 August 2011, 09:29

Uita de stresul cumparaturilor! Cumpara la preturi de en-gros din confortul fotoliului. www.danivos.ro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează