INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNA CALDĂ, ALTA RECE

Eto'o şi-a împrumutat Bentley-ul şi a rămas fără maşină!

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Atacantul camerunez a avut o surpriză neplăcută la întoarcerea la Milano. Nici nu a apucat să se bucure bine pentru calificarea în sferturile de finală că jucătorul interist s-a trezit cu o piesă mai puţin din impresionanta colecţie de automobile de lux. Samuel Eto'o a aflat că, în timp ce se afla la Londra pentru returul cu Chelsea, i s-a furat Bentley-ul pe care tocmai i-l împrumutase austriacului Arnautovici!

Autorul golului victorios de pe Stamford Bridge a rămas astfel fără un model Gt 63 în valoare de circa o sută de mii de euro. Denunţul la poliţie a fost făcut de atacantul care va reveni din vară la Twente, maşina fiind furată din faţa hotelului Sheraton, în zona Porta Venezia, între orele 21:30 şi 22:00, cu puţin înainte ca Eto'o să înscrie unicul gol al partidei de la Londra!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  19 Martie 2010, 22:16

Pai sa vb cu Chivu sau sa-l sune pe Mutu,sa aranjeze sa-i aduca masina inapoi,ca rromani au fost ,cu siguranta.Pacat ca nu exista si un CM de ciordeles,ca am ocupa 1,2,3 lejer.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează