INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Euro 2020 în România? » Mircea Sandu e superoptimist: ”Trei meciuri în Bucureşti!”

Articol de - Publicat sambata, 08 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 00:56

”Naşu” spune că sîntem printre favoriţi, secretarul general Infantino nu-l contrazice: ”Ar putea fi luate în calcul şi ţări care n-au mai găzduit turneul final”


Dacă nemţii de la Bild ne cam spulberau acum o lună speranţele de a fi pe harta gazdelor Euro 2020, Mircea Sandu s-a întors extrem de încrezător de la ultima şedinţă a Comitetului Executiv UEFA. Preşedintele FRF, el însuşi membru al respectivului for decizional, a dezvăluit ieri că Bucureştiul se numără printre oraşele favorite! Şi ar putea primi nu doar unul, ci chiar trei meciuri!

De la Nyon, secretarul general UEFA, Gianni Infantino, nu confirmă întru totul spusele Naşului, dar nici nu le contrazice: "Printre gazdele turneului final s-ar putea număra şi oraşe din ţări care n-au mai organizat pînă acum o competiţie de asemenea amploare". O versiune ce o contrazice pe aceea prezentată de Bild în noiembrie.

Cel mai bine vîndut ziar din Europa scria atunci că "la alegerea oraşelor, probabil 13 din 13 ţări diferite, se va ţine cont de istoricul calificărilor la Euro şi de ierarhia FIFA-Coca Cola". Criterii care ne cam scoteau din calcule. Noi am fost la doar 4 din cele 14 ediţii disputate şi în acest moment sîntem pe locul 20, dacă ţinem cont doar de clasamentul ţărilor europene.


"Sînt în discuţie mai multe modele de competiţie, dar versiunea finală se va adopta la anul, cînd se vor decide şi oraşele-gazdă"
Ionuţ Lupescu, şeful Comsiei Tehnice UEFA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
razvan99x
razvan99x  •  08 Decembrie 2012, 13:21

NU AVEM INFRASTRUCTURA. MAI BINE SA NU NU GRABIM SI MAI ALES SA VOTAM CA ACEST SISTEM DE DESFASURARE AL CONPETIEI ANUAL INSA NU O DATA LA 4 ANI SA SE PASTREZE SI PE VIITOR

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Decembrie 2012, 09:18
Postat de vladutz13 pe 08 Decembrie 2012, 01:08

Un experiment dezgustator!!

Daca Steaua va avea vreo 6 jucatori la nationala nu asa ca experimentul o sa fie.....DELICIOS ?:)))

dakesis
dakesis  •  08 Decembrie 2012, 01:33

o sa se ajunga sa se organizeze competitia asta in fiecare an, ca Liga campionilor. Deja ii iau din stralucire daca se joaca peste tot...Mai maresc si numarul echipelor participante, asa ca mai e un pas pana la a transforma competitia asta intr-o vaca buna de muls, dar plicticoasa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează