INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Executați! » Măcel la Sao Paulo: opt fani Corinthians uciși înaintea derby-ului cu Palmeiras

Victimele, așa cum au fost găsite de poliție
Victimele, așa cum au fost găsite de poliție

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2015 00:00

Suporterii se aflau sîmbătă seară în sediul fan-clubului ”Pavilhao Nove” cînd au fost surprinși de doi indivizi înarmați.

Șapte persoane întinse pe jos, cu capetele zdrobite, într-o baltă de sînge. Acesta a fost tabloul horror care li s-a înfățișat polițiștilor militari, sîmbătă noapte, cînd au pătruns în sediul fan-clubului "Pavilhao Nove" al susținătorilor lui Corinthians Sao Paulo.

Potrivit martorilor oculari, doi indivizi înarmați intraseră peste ei în jurul orei 23:00. Iar după ce i-au somat să se întindă pe jos, cu fața la pămînt, i-au împușcat în cap. Un al optulea apucase să iasă și să fugă, dar a fost luat la țintă și doborît în dreptul unei benzinării. Pînă la spital s-a stins și el.

Anchetatorii au suspectat inițial o răfuială între ultrașii lui Corinthians și Palmeiras, înaintea derby-ului disputat aseară. Apoi au abordat și alte piste, după ce-au descoperit că două dintre victime aveau cazier, pentru trafic de persoane. Iar mai nou iau în calcul inclusiv ipoteza unei reglări de conturi între traficanți de droguri.

Derby însîngerat

Nu e prima oară cînd se moare înaintea unui derby Corinthians - Palmeiras. În 2011, în încăierările dintre fani, și-a pierdut viața o persoană. Iar în 2012 au fost chiar doi suporteri.         

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
benaflek
benaflek  •  20 Aprilie 2015, 09:41

opt *** mai putin

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

833960940028375
Cridon Gheorghe  •  20 Aprilie 2015, 09:07

NASOL

Vezi toate comentariile (2)
Comentează