INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Execuție suspendată! Mourinho supraviețuiește crizei lui Chelsea: Abramovici n-ar vrea să-l dea afară a doua oară și să-i plătească zeci de milioane despăgubiri

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2015 00:00

Daily Mail a dezvăluit că miliardarul rus ”se teme să nu ia o decizie pripită, pe care să o regrete mai tîrziu”. Mou însuși avertizase sîmbătă: ”E un moment crucial în istoria clubului”

Șase eșecuri! Patru în 8 etape de campionat, unul în Supercupa Angliei, altul în Ligă, la Porto. Locul 16 în Premier! Cel mai prost start de sezon din 1978-1979, cînd Chelsea a și retrogradat. Pe Stamford Bridge, sub patronatul lui Roman Abramovici, nici un alt manager n-ar fi supraviețuit unui asemenea dezastru. Jose Mourinho a reușit.

24,5 milioane în 2007!

Ieri, într-o ședință a Consiliului Director, Abramovici a suspendat "execuția", hotărînd să-i mai acorde timp. "Deși patronul e furios, se teme că Jose nu va mai reveni niciodată pentru un al treilea mandat. Nu vrea să ia o decizie pripită, pe care s-o regrete mai tîrziu", a dezvăluit Daily Mail din culise. Și, probabil, nici să-i achite zeci de milioane de euro despăgubiri. În 2007, cînd l-a concediat prima oară, i-a plătit 24,5 milioane!

"Vor concedia cel mai bun antrenor"

Se pare că miliardarul rus a ținut cont și de pledoaria lui Jose, de sîmbătă seară. Parcă presimțind ce i se pregătește după 1-3 cu Southampton, Mou și-a apărat pielea în fața jurnaliștilor, într-un discurs halucinant, de 7 minute și 10 secunde.

Cel mai important mesaj transmis șefilor: "E un moment crucial în istoria lui Chelsea. Dacă voi fi dat afară, vor concedia cel mai bun manager pe care l-au avut. Iar concluzia va fi că antrenorul e vinovat pentru tot. Eu zic că a venit timpul ca toți să-și asume greșelile comise, inclusiv jucătorii și oamenii din club. Să rămînem uniți, asta vreau". Deocamdată, a reușit.

"Nu abandonez! Clubul va trebui să mă dea afară, fiindcă eu nu fug de responsabilități, nu renunț la convingerile mele"
Jose Mourinho, manager Chelsea

"Vreau ce e mai bun pentru clubul meu. Iar cel mai bun lucru pentru clubul meu este să rămîn. Așa că rămîn"
Jose Mourinho, manager Chelsea

"Mă consider cel mai bun. Trăiesc cea mai neagră perioadă din carieră. Mă doare, dar mă doare și pentru că iubesc acest club. De aceea m-am și întors"
Jose Mourinho, manager Chelsea

"Voi sta la Chelsea pînă cînd patronul mă va chema și-mi va spune «Jose, e destul!»"
Jose Mourinho, manager Chelsea

"Jucătorii sînt alături de Mourinho. Dacă cineva poate să ne scoată din această criză, atunci el este"
John Terry, căpitan Chelsea

17 goluria încasat Chelsea în 8 etape. Unul mai puțin decît Sunderland, penultima clasată

5 eșecuria înregistrat Mourinho în ultimele 10 partide din Premier. Anterior suferise 5 în 59 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează