INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO ZAGREB

Extorcat » Zdravko Mamici, președintele lui Mățel la Dinamo Zagreb, ar fi luat 10,5 milioane € de la Modrici în 2008

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2015 00:00

Cînd s-a transferat la Tottenham pentru 21 milioane, Modrici deținea 50 la sută din drepturile sale federative. Și totuși, i-ar fi cedat toți banii șefului! Zdravko și fratele său Zoran, antrenorul lui Dinamo, sînt arestați și acuzați de corupție și fraudă

Sîmbătă, 4 iulie, Zdravko și Zoran Mamici au fost arestați pe aeroport. Capete de acuzare: dare și luare de mită, plus fraudă fiscală. Președintele și antrenorul lui Dinamo Zagreb vor sta o lună în arest preventiv (alături de Damir Vrbanovici, directorul executiv al federației, și de un inspector al direcției de impozite), pentru a nu influența martorii în derularea anchetei. Zdravko, șeful, care a vîndut jucători de 140 de milioane de euro din 2005, a provocat o pagubă propriului club de 15,5 milioane E și statului de 1,6 milioane!

Cotidianul croat Jutarnji List dă un exemplu al modului în care acționa Mamici. În 2008, cînd s-a transferat la Tottenham pentru 21 milioane, Modrici deținea jumătate din drepturile federative. Șantajat de președinte, i-ar fi cedat 10,5 milioane. Toți banii. Și, mai mult, Modrici ar fi renunțat după plecarea de la Zagreb la 20 la sută din cîștigurile sale anuale. În favoarea aceluiași Mamici!

Top 5 vînzări Dinamo Zagreb 2005-2015

1. Modrici Tottenham 21*
2. Eduardo Arsenal 13,5
3. Corluka Man. City 13
4. Kovacici Inter 11
5. Lovren Lyon 8

* Sumele sînt exprimate în milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează