INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fabregas are zilele numărate la Chelsea » Când va pleca spaniolul şi care sunt posibilele destinaţii

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 21:57

Cesc Fabregas, mijlocaşul lui Chelsea, este foarte aproape de a părăsi echipa din capitala Angliei. Conform Sunday Express, spaniolul nu mai este dorit de Antonio Conte la echipă, iar din iarnă conducerea va căuta să-l vândă.

Fabregas a avut probleme în a-şi găsi un loc în echipa lui Chelsea în acest început de sezon. Spaniolul a fost o singură dată titular, în Cupa Ligii, cu Bristol Rovers. În campionat, după 4 etape, acesta a prins ceva mai mult în partidele cu Watford şi Swansea.

Antonio Conte, antrenorul de pe Stamford Bridge, i-a anunţat pe cei din club că nu se va mai baza pe el şi este dispus să-l vândă încă din iarnă. Fabregas are parte şi de o concurenţă serioasă pe posturile în care joacă el: N'Golo Kante, Nemanja Matic şi Oscar.

Jucătorul a negat, prin intermediul contului de twitter, că ar avea neînțelegeri cu Antonio Conte.

Conform sursei citate, viitoarea destinaţie a mijlocaşului va fi Serie A, Juventus şi Milan fiind interesate de jucătorul în vârstă de 29 de ani.

Campion mondial şi european cu Spania, Fabregas a ajuns la Chelsea în vara lui 2014, în schimbul a 33 de milioane de euro şi a reuşit să câstige titlul în Premier League si Cupa Ligii Angliei, ambele în sezonul 2014/2015.

Fostul jucător al lui Barcelona şi Arsenal este cotat la 45 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.

sursa: www.express.co.uk 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează