INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Fan ucis la Rio! Un suporter a fost împușcat în piept: ciocniri violente la meciul Botafogo - Flamengo

Ultrașii au profitat de greva agenților de poliție pentru a se răfui pe străzile din Rio
Ultrașii au profitat de greva agenților de poliție pentru a se răfui pe străzile din Rio

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2017 00:00

Un suporter de 28 de ani a fost împușcat în piept duminică, alți 8 ajungând la spital după ciocnirile violente de dinaintea meciului Botafogo - Flamengo.

La 8 luni după ultimul episod tragic al serialului violențelor produse la meciurile dintre Botafogo și Flamengo, alte incidente au produs victime, duminică seară, la Rio de Janeiro. Înaintea fluierului de start, trei suporteri au fost împuşcaţi în faţa stadionului Engenhao, iar unul dintre ei a decedat.

Lovit în piept, Diego Silva dos Santos, 28 de ani, a ajuns la spital în stare gravă şi nu a mai putut fi salvat. Ceilalți asupra cărora s-au tras focuri de armă dintr-o maşină în mişcare, Jean Marques Ferreira Rocha, 22 de ani, şi Pedro Henrique da Silva Rego, 20 de ani, s-au ales cu răni la braţ, respectiv la un ochi. Tot în afara arenei au avut loc alte ciocniri, soldate cu 5 victime, un fan fiind în stare gravă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează