INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DISEARĂ E DERBY D'ITALIA

Fanii i-au atacat pe jucătorii lui Juve cu ouă şi petarde!

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2010 00:00

Continuă războiul dintre tifosii bianconeri şi elevii lui Alberto Zaccheroni, care n-au linişte nici înaintea meciului cu Inter. Aseară, jucătorii torinezi au fost din nou contestaţi, iar autocarul cu care au ajuns la hotelul unde sînt cazaţi la Milano a fost bombardat cu ouă şi cu petarde.

Speriaţi, fotbaliştii s-au refugiat în interiorul stabilimentului, dar nici acolo n-au scăpat. Din grupul de 40 de ultraşi milanezi intitulat "Vikingii" s-a aruncat o fumigenă, care a aterizat în hol şi a produs ceva panică în hotel. Tifosii au afişat două bannere şi au scandat lozinci de protest la adresa echipei şi a conducerii, manifestările fiind aproape să determine revenirea lui Juve la Torino şi întoarcerea pentru meci astăzi, idee la care s-a renunţat.

Al 154-lea Derby d'Italia se joacă diseară de la ora 21:45 şi Inter (fără Chivu, suspendat) poate trece lider dacă o bate pe Juventus.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close