INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fanii lui Tottenham au împărţit fluturaşi cu chipul lui Erik Lamela: ”Pierdut animal domestic” :)

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 23:39

Atacantul adus de la Roma a dezamăgit cumplit. N-a mai jucat din etapa a 19-a, pe motiv că ar avea ”probleme cu spatele”.

Erik Lamela, 22 de ani, a fost cea mai scumpă achiziţie făcută de Tottenham vara trecută. Dar la Londra n-a convins: 17 apariţii, un gol. Fanilor lui Spurs nu le-a rămas decît să facă haz de necaz, aşa că au pornit "în căutarea" lui Lamela.

Şi au împărţit fluturaşi cu fotografia argentinianului şi mesajul: "Pierdut - Lamela. Tînăr animal domestic foarte iubit, dar dificil de îmblînzit. Văzut rar. Zbătîndu-se să se adapteze într-un mediu nou. Ultima oară a fost zărit plimbîndu-se uluit prin împrejurimi, cu o privire absentă şi confuză. Sîntem disperaţi! Vă rugăm să contactaţi Tottenham Hotspur FC".

Plus P.S.-ul: "Nici o recompensă. Banii nu cresc în copaci. Şi apoi avem şi un stadion de construit. Ce sîntem noi, societate caritabilă?".

35 de milioane de euro a costat-o pe Tottenham, vara trecută, transferul lui Lamela

BREAKING NEWS în Europa: Liverpool, acord cu înlocuitorul lui Klopp! » Contract pe 3 sezoane

Alibec sau Louis Munteanu? » Rusescu, în rolul lui Becali: pe cine ar alege dintre cei doi atacanți


Comentarii (2)
blaustein
blaustein  •  18 Aprilie 2014, 11:15

La noi in campionat daca la 22 de ani avea 17 meciuri si un gol, era socotit mare speranta, era convocat la nationala, totate cluburile se bateau pe el iar cota lui pur si simplu exploda. PS: mai stiu eu unul de la Tottenham care a avut "probleme cu spatele" iar un urma ultimelor evolutii dezastruoase presimt ca aceste "probleme" vor reveni si se vor agrava.

ciuraru
ciuraru  •  18 Aprilie 2014, 09:22

Ce traducere de coco ati facut =)) poliglotilor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează