INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fanul batjocorit de colegi la școală revine cu alt banner contra Interului lui Pușcaș  » ”Nu mai suport 6 ani de ironii!”

Shaqiri a fost aerian sîmbătă, la 1-1 cu Parma, la fel ca toată echipa lui Roberto Mancini
Shaqiri a fost aerian sîmbătă, la 1-1 cu Parma, la fel ca toată echipa lui Roberto Mancini

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2015 00:00

Puștiul Filippo de 12 ani le-a cerut nerazzurrilor ”Victoria și Constanța”, explicîndu-le că ”nu sînt două asistente TV, ci reprezintă un sfat. Nici nu știu cum să vă mai scuz”

Inter și-a împins la disperare tifosii după remiza rușinoasă cu falimentara Parma (1-1). Dincolo de corul fluierăturilor, pe "Meazza" s-au înmulțit bannerele critice. Și puștii s-au revoltat contra trupei lui Pușcaș, iar revenirea lui Filippo nu putea trece neobservată. Tînărul fan a crescut și are acum 12 ani, dar n-a scăpat de ironiile și batjocura la care îl supun colegii pentru simpatiile nerazzurre.

"Victoria și Constanța. Nu sînt două asistente TV, ci constituie un sfat. Am încă 6 ani de școală... Nici nu mai știu cum să vă scuz" a fost mesajul pregătit de simpaticul suporter sîmbătă, înaintea partidei. Dar favoriții l-au ignorat total, dezamăgindu-l din nou. Iar antrenorul Roberto Mancini le-a anulat ziua liberă și i-a chemat pe nerazzurri chiar în ziua de Paște la antrenament, la ora 7:30.

Filippo devenise faimos în Italia după prima apariție pe 17 februarie 2012, la alt meci dezastruos, Inter - Bologna 0-3: "Puteți să cîștigați? Altfel iar vor rîde toți de mine la școală! Grazie, Filippo".

banner
Mesajele lui Filippo au evoluat în ultimii trei ani, dar performanțele Interului au regresat

40 de zileau trecut de la ultimul succes al nerazzurrilor, 1-0 cu Celtic în Europa League. Inter a bifat de-atunci 3 egaluri și 4 eșecuri

"Este normal să se antreneze de Paște dacă în timpul meciului toți jucătorii s-au odihnit. Nu știu de ce au evoluat atît de prost"
Piero Ausilio, director sportiv Inter

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează