INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Reacția lui Fatih Terim după calificarea dramatică obținută în fața lui Răzvan Lucescu: „Avem probleme cu inima”

Panathinaikos - PAOK, foto: Imago Images
Panathinaikos - PAOK, foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 11:27 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 11:47

Fatih Terim (70 de ani), antrenorul lui Panathinaikos, a oferit prima reacție după calificarea dramatică în finala Cupei Greciei. Echipa sa a trecut de PAOK, formația pregătită de Răzvan Lucescu, după un gol marcat în minutul 120+9 și 18 penalty-uri executate.

Terim nu s-a ferit de cuvinte și a comentat rezultatul partidei. PAOK a condus cu 2-0 și era calificată la acest scor, dar Panathinaikos a înscris golul care a trimis meciul la loviturile de departajare în minutul 129.

Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul
SPANIA
Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul

Fatih Terim: „Un meci nu s-a terminat până când nu spune Panathinaikos că s-a terminat!”

„Avem probleme cu inima după astfel de jocuri, meciul cu Olympiakos va fi la fel de greu ca şi acesta. Un meci nu s-a terminat până când nu spune Panathinaikos că s-a terminat! Am făcut schimbări și am jucat cu doi atacanți până în ultimul minut.

Panathinaikos este în finală, am ajuns în finală. Așa e fotbalul, dacă nu poți în 90 de minute, te duci în prelungiri, dacă nu poți în prelungiri, te duci la penalty-uri. Le mulțumesc foarte mult jucătorilor mei, care s-au luptat, și fanilor noștri.

Suntem întristați de accidentarea jucătorului PAOK, sper să primim vești bune. Indiferent de rezultat, ceea ce contează este sănătatea jucătorilor”, a spus Terim, potrivit sport24.gr.

Fatih Terim lasă Panathinaikos pe locul 3 și-n finala Cupei

Cu o singură zi înaintea duelului cu Răzvan Lucescu, din returul semifinalelor Cupei Greciei, Fatih Terim a luat o decizie șocantă. Antrenorul turc, în vârstă de 70 de ani, a anunțat că pleacă și nu va mai sta pe banca tehnică a lui Panathinaikos.

Conform postului turcesc A Spor, Terim s-a plâns că e prea mare presiunea la Atena și că nu a trăit un moment mai greu decât acum, presa greacă scriind că demisia ar fi iminentă. Fatih nu a prins decât 14 jocuri pe banca „alb-verzilor" și lasă campioana elenă pe al treilea loc, la un singur punct de liderul AEK Atena și la egalitate cu PAOK după 23 de etape. 

Aceeași sursă scrie că Fatih Terim ar avea pregătită varianta de fugă, fiind în tratative avansate cu Al-Ahli din Arabia Saudită, aflată pe a treia poziție, la 16 puncte de liderul Al-Hilal.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Se lucrează la „Bijuteria Coroanei” » Imagini senzaționale cu zona VIP a stadionului lui Real Madrid
REAL MADRID
Se lucrează la „Bijuteria Coroanei” » Imagini senzaționale cu zona VIP a stadionului lui Real Madrid
Nu e Madrid » Mbappe a apărut în orașul în care nu se aștepta nimeni
REAL MADRID
Nu e Madrid » Mbappe a apărut în orașul în care nu se aștepta nimeni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează