INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELUNGIRI

FC Barcelona şi-a asigurat "coloana vertebrală"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2010 00:00

Prin înnoirea contractului fundaşului central Gerard Pique, FC Barcelona a urcat la 10 numărul jucătorilor care au parafat acorduri noi în ultimele luni.

 

Nici unul dintre cei în cauză nu au semnat pînă mai devreme de 2015. Cum priveşte oameni din toate compartimentele, clubul catalan a asigurat astfel "coloana vertebrală" pe termen lung. Pe linii, lista îi cuprinde pe Valdes - Puyol, Pique, Marquez, Abidal - Iniesta, Yaya Toure, Jeffren - Messi, Pedro. Dacă ar fi adăugat şi Ibrahimovici, care a sosit în "Camp Nou" vara trecută şi are contract pînă în 2016, ar rezulta un "11" care oricînd ar putea fi folosit din primul minut.

 

Odată cu prelungirea înţelegerilor s-au stipulat şi clauze mari de reziliere. Nici una nu este sub 100 de milioane de euro, iar cea mai mare, privindu-l pe Messi, ajunge la 250 de milioane.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
 •  27 Februarie 2010, 18:27

nu este gresit pentru ca vorbeste despre clubul catalan 'cum priveste oamenii CLUBUL CATALAN' clubul privete oamenii la asta se referea. intradevar formularea este cam nefericita dar nu e gresala gramaticala

 •  27 Februarie 2010, 14:10

Cum priveşte oameni din toate compartimentele, clubul catalan a asigurat astfel "coloana vertebrală" pe termen lung......oare e ceva ciudat in gramatica limbii romane in articolul asta?:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează