INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACHIZIȚIE

Neymar cumpără clubul care tocmai a retrogradat în Liga a 2-a

Neymar, 32 de ani, va părăsi Al-Hilal în 2025, la finalul contractului cu gruparea saudită, și se va întoarce după 12 ani în Brazilia.
Neymar, 32 de ani, va părăsi Al-Hilal în 2025, la finalul contractului cu gruparea saudită, și se va întoarce după 12 ani în Brazilia.

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 16:02 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 18:12

FC Santos, clubul care l-a lansat pe Neymar, 32 de ani, tocmai a retrogradat în liga a doua și are datorii de 130 de milioane de euro.

Celebrul FC Santos este în pragul colapsului, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Pentru prima dată în istoria clubului, brazilienii au retrogradat în liga a doua și au acum datorii cifrate undeva în jurul sumei de 130 de milioane de euro!

Acord pentru Denis Drăguș » Suma pe care Standard e gata să o accepte pentru transferul definitiv
TRANSFER
Acord pentru Denis Drăguș » Suma pe care Standard e gata să o accepte pentru transferul definitiv

Jurnalistul Mauro Beting anunță că Neymar și tatăl său vor cumpăra FC Santos

Șansa legendarei grupări? Neymar! Jucătorul pe care l-a lansat în fotbalul mare, ca și pe Pele, ar fi decis să se implice la club. Vestea bună a fost dată de jurnalistul brazilian Mauro Beting: „Neymar nu numai că se va întoarce la Santos, nu știu dacă acum sau în curând, dar el și tatăl său o vor cumpăra pe Santos”.

Beting susține că „Neymar va face cu Santos ceea ce a făcut Ronaldo cu Cruzeiro”. În 2021, Ronaldo Nazario, 47 de ani, a cumpărat aproape 90% din acțiunile fostului său club Cruzeiro Belo Horizonte, pentru aproximativ 80 de milioane de euro. Echipa tocmai retrogradase, iar la 9 luni de la implicarea sa, aceasta a revenit pe prima scenă a fotbalului brazilian!

Portarul UOL a aflat că Neymar va îmbrăca din nou tricoul lui FC Santos în 2025

Zvonuri au mai fost despre întoarcerea internaționalului în vârstă de 32 de ani la club, dar implicarea sa financiară este de departe marea noutate. Portalul UOL susține că el va reveni în 2025, când îi expiră contractul cu gruparea saudită Al-Hilal.

Ney a îmbrăcat tricoul lui FC Santos între 2003 și 2013. Primii cinci ani la „tineret”, iar din 2009 la profesioniști. A devenit vedeta clubului brazilian și a câștigat, printre altele, Copa Libertadores, înainte de a se transfera în 2013 la FC Barcelona.

Pe catalani i-a părăsit în 2017, pentru PSG, contra a 222 milioane euro! Iar la Al-Hilal, care a plătit 90 de milioane de euro pentru a-l achiziționa, s-a transferat în 2023. Victima unei rupturi de ligamente încrucișate în toamna anului trecut, el este așteptat să revină pe gazon în august 2024.

VIDEO. Edgar Ie povestește cum a fost să se antreneze cot la cot cu Messi, Suarez și Neymar la Barcelona: „Sunt recunoscător că am avut această șansă”

Mai puteți citi:

Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”

Acord pentru Denis Drăguș » Suma pe care Standard e gata să o accepte pentru transferul definitiv

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  09 Aprilie 2024, 18:51

dinamo?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează