INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MANCHESTER UNITED 2-1

Ferguson e foc şi pară pe arbitri: "N-a fost corect. De 3 ani sîntem furaţi la Londra!"

Managerul lui United consideră că echipa sa a fostd ezavantajată de arbitraj
Managerul lui United consideră că echipa sa a fostd ezavantajată de arbitraj

Articol de - Publicat miercuri, 02 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 13:12

Învins aseară de Chelsea (1-2), managerul lui Manchester Sir Alex Ferguson, l-a atacat dur pe central şi riscă să fie suspendat.


Sir Alex Ferguson nu ştie să piardă. După eşecul (1-2) în derbyul cu Chelsea, managerul lui United a dat vina pe arbitraj, criticîndu-l dur pe centralul Ron Atkinson. Scoţianul s-a plîns că centralul nu l-a eliminat pe David Luiz pentru o lovitură aplicată lui Rooney şi pentru penaltyul acordat trupei lui Ancelotti, din care Lampard a întors rezultatul aseară, pe "Stamford Bridge".

"Era un meci crucial şi îmi doream un arbitru corect, dar nu s-a întîmplat asta. M-am temut de la început de el şi a făcut praf totul. Nu e posibil ca trei ani la rînd să fim furaţi la Londra. Mereu am fost dezavantajaţi de deciziile arbitrilor. N-a văzut lucruri evidente la 6-7 metri în faţa lui. Nu pricep de ce David Luiz trebuia să rămînă în teren!", s-a revoltat Ferguson, care va fi deferit Comisiei de Disciplină a FA şi riscă să fie suspendat, nefiind la prima abatere.

Scoţianul a uitat însă foarte repede că tot arbitrii au favorizat liderul din Premier League nu mai departe decît în etapa trecută, la Wigan, cînd Rooney nici măcar n-a primit "galben" după cotul aplicat în faţă lui James McCarthy! Atunci, United a învins cu 4-0, dar aseară a ratat ocazia de a se distanţa de Arsenal la 7 puncte. Astfel, lupta pentru titlu rămîne deschisă în Anglia.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
lupopa
lupopa  •  03 Martie 2011, 11:01

oricine a vazut meciul nu poate sa fie asa dus cu pluta sa nu recunoasca , hentul lui terry , rosu lui luiz dupa multe faulturi repetate , si 11 metri inexistent , asa ca fanii lui arsenal sati in linistiti inca se joaca campionatul .

dreamer123
dreamer123  •  03 Martie 2011, 02:56

who the f..k is man united ?

yo_yo
yo_yo  •  02 Martie 2011, 15:01

n-am vazut repriza a 2 a de aseara dar anul trecut chelsea a castigat dintr-un offside clar. iar in meciul de pe OT golul de 2-1 cred(drogba), l-au marcat dintr-un offside de 3 metri. Daca arsenal bate mai ramane 1 punct. Va fi strans finalul...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează