INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Scandal la un meci de juniori din Spania » Doi foști jucători ai lui Liverpool s-au luat la ceartă, iar unul a fost eliminat: „O să îți rup capul!”

Alvaro Arbeloa și Fernando Torres, implicați într-un incident la meciul dintre Real Madrid U19 și Atletico Madrid U19. 
Foto: Captură Twitter
Alvaro Arbeloa și Fernando Torres, implicați într-un incident la meciul dintre Real Madrid U19 și Atletico Madrid U19. Foto: Captură Twitter

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 11:18 / Actualizat luni, 15 mai 2023 11:22

Fernando Torres (39 de ani) și Alvaro Arbeloa (40 de ani), antrenorii celor de la Atletico Madrid U19, respectiv Real Madrid U19, au fost implicați, duminică, într-un incident, în manșa retur din „sferturile” de finală ale Cupei Spaniei de tineret, scor 2-2. Trupa de pe „Santiago Bernabeu” s-a calificat în semifinale cu 4-2 la general, acolo unde o va întâlni pe Las Palmas. 

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”
FCSB
Gigi Becali, reacție nervoasă după ce a fost reclamat la Comisia de Disciplină: „Mă duci tu pe mine la comisii? Cine ești tu, mă? Nu am jignit-o pe fata aia”

Incident între Fernando Torres și Alvaro Arbeloa, la un meci de tineret între Atletico Madrid și Real Madrid 

Tehnicianul lui Real Madrid s-a enervat la un moment dat și a avut o ieșire nervoasă la adresa fostului fotbalist al lui Atletico, scrie cotidianul britanic Daily Mail. 

În acel moment, Fernando Torres a izbucnit. L-a împins pe Alvaro Arbeloa și l-a amenințat: „O să îți rup capul”, i-ar fi spus Torres fostului fundaș al lui Real Madrid. Alvaro Arbeloa nu a rămas pasiv și a venit cu replica: „Începe când vrei tu!”

Arbitrul partidei nu i-a iertat pe Fernando Torres și Alvaro Arbeloa. Antrenorul echipei de juniori a lui Atletico Madrid a fost eliminat, în uralele spectatorilor prezenți în tribune. Arbeloa nu a scăpat nici el, primind cartonaș galben din partea „centralului” meciului. 

Fernando Torres și Alvaro Arbeloa au fost colegi la Liverpool, în perioada 2007-2009. Cei doi au jucat de mai multe ori împreună și la naționala de seniori a Spaniei. 

Citește și:

Joan Laporta, anunț despre transferul lui Lionel Messi după ce Barcelona a devenit campioană: „Vom face tot ce putem”

Scene incredibile în Catalunia, după ce Barcelona a devenit campioană » Ultrașii lui Espanyol au intrat pe teren și s-au dus glonț spre jucătorii trupei de pe Camp Nou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează