INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2018

FIFA e în alertă! Droguri pe stadioane la Mondial » Fanii pot consuma marijuana, cocaină și heroină la meciurile de la CM 2018

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 12:36

Potrivit legislației ruse, spectatorii vor putea consuma narcotice în timpul meciurilor turneului final ca și cum ar lua medicamente.

Nu e o glumă. Fanii străini vor putea pătrunde pe teritoriul rus cu droguri, pot intra cu ele pe stadioane la Mondial și le pot folosi în timpul meciurilor! Aceasta pentru că legislația din țara gazdă acceptă. 

Cu o singură condiție. Să aibă certificat medical pentru ele. Adică, să demonstreze că le iau pentru a-și trata o afecțiune. Pe listă apar, printre altele, marijuana, cocaina și heroina.

Rusia face parte din Uniunea economică euroasiatică și le permite călătorilor să aibă asupra lor "narcotice, droguri halucinogene și alte substanțe dure" într-o cantitate limitată, având prescripție medicală tradusă în rusă.

FIFA a intrat în alertă, dar organizatorii au anunțat că "nimeni nu va putea intra pe stadioane cu substanțe ilicite, dacă nu va avea prescripție medicală pentru ele"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează