INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

GALERIE FOTO Fiica unui campion mondial de la Real Madrid și Juventus a făcut senzație la ziua tatălui ei cu un decolteu adânc și rochie mini

Martina Cannavaro // foto: Instagram @ martinacannavaro +17   FOTO
Martina Cannavaro // foto: Instagram @ martinacannavaro

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 13:01 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 13:01

Fața este ascunsă în spatele unei măști negre, iar ochii mari îi strălucesc. Poartă o rochie cu un decolteu adânc, care probabil îi ajunge aproape până la buric. Ați recunoscut deja cine este? Este Martina (21 de ani), fiica lui Daniele și a lui Fabio Cannavaro. Bloggerița de modă a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a tatălui ei.  

După ce a terminat pe locul doi la Campionatul European din 2000, Cannavaro a câștigat Cupa Mondială cu Italia în 2006, în Germania. În același an, fostul mare fundaș a fost votat FIFA World Player of the Year. Fiica sa, Martina, avea doar patru ani la acea vreme. La 17 ani de la dublul succes, Cannavaro a organizat o petrecere uriașă pentru aniversarea lui. A împlinit 50 de ani pe 13 septembrie și a invitat 400 de persoane la ziua sa de naștere.

Foto: Instagram @ martinacannavaro
+13 FOTO

„Superbă și încântătoare”

Fiica lui Fabio Cannavaro și-a făcut fanii să nu își mai ia ochii de la ea, după ce a îmbrăcat o rochie mini. Martina a purtat o rochie neagră mulată și a venit fără sutien la petrecerea organizată în cinstea tatălui ei.

Martina încărcat mai multe fotografii de la petrecere pe pagina ei de Instagram, lăsându-și urmăritorii înmărmuriți. Unul dintre ei a spus: „Arăți minunat". Alții au spus că este „superbă" și „încântătoare".

Lui Cannavaro i s-au alăturat prietenii și familia într-un club de noapte de lux pentru a sărbători cei 50 de ani. Câștigătorul Cupei Mondiale din 2006, care a fost căpitanul Italiei spre glorie, a primit un tort uriaș cu o minge de aur în vârf.

Cannavaro a jucat pentru Napoli, Parma, Inter Milano, Juventus, Real Madrid și Al-Ahli. Fundașul central a câștigat Balonul de Aur după ce și-a condus echipa spre al patrulea titlu mondial în urmă cu 17 ani.El a jucat de 136 de ori pentru Italia și este al doilea cel mai selecționat jucător din toate timpurile, după Gianluigi Buffon. De la retragere, Cannavaro și-a început cariera de antrenor, preluând antrenamente la Guangzhou, Al-Nassr, Tianjin Quanjian, echipa națională a Chinei și Benevento.

Citește și: 

Soția lui Dawa a făcut show, după ce fotbalistul a fost abuzat rasial: „Mai bine verificați-vă iubitele. Fetelor din România le place «negrul» meu” + S-a legat de cazul Colțescu

Furie în vestiarul lui Manchester United! Decizia conducerii este acuzată că a aruncat în aer sezonul

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează