INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fiorentina i-a găsit înlocuitor lui Mutu: Santiago Silva, poreclit "Tancul"

Santiago Silva. FOTO calciopro.com
Santiago Silva. FOTO calciopro.com

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 13:03

Fiorentina a găsit, în sfîrşit, un proprietar pentru numărul 10, lăsat liber după plecarea românului la Cesena. Este uruguyanul Santiago Silva, poreclit ”El Tanque”


De trei luni nimeni nu voia să preia tricoul lui Adrian Mutu la Fiorentina. A trebuit să se încheie mercato ca numărul 10 să-şi afle noua destinaţie. Va fi o rezervă, cea a lui Gilardino, urmaşul atacantului plecat la Cesena. Ultima achiziţie a Violei şi-a trecut pe spate porecla "El Tanque", cu care a venit în Italia de la Velez Sarsfield. Santiago Silva are 30 de ani şi transferul lui din Argentina a costat 1,73 milioane de euro, atît cît a fost clauza de reziliere a contractului său.

"Am ales numărul 10 pentru că este cel purtat la Fiorentina de mari vedete. Sînt foarte motivat de alegere şi vreau să dau cît mai multe goluri. În Argentina eram un jucător mare, dar aici va trebui să lupt ca să-mi cîştig postul de titular. Sînt fericit că am ajuns în Serie A, unde joacă mulţi uruguayeni. Obiectivul meu e să ajung în naţională", a declarat "Tancul", care recunoaşte că idolul său este Batistuta.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează