INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Florentino Perez îi ordonă lui Mourinho: "Salvează-l pe Kaka!"

Kaka e noua
Kaka e noua "misiune" a antrenorului Jose Mourinho

Articol de - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 23:02

Bossul Realului, Florentino Perez, i-a cerut lui Mourinho să facă totul pentru a stopa declinul brazilianului, luat în 2009 cu 65 de milioane de euro

De un an şi jumătate la Real, Kaka n-a atins niciodată forma care i-a adus în 2007 Balonul de Aur. Iar după operaţia suferită la genunchiul stîng vara trecută, intervenţie ce l-a ţinut pe tuşă 6 luni, arată mai rău ca niciodată. Cifrele sale în acest sezon, 7 meciuri, dintre care patru ca titular, două goluri, o singură "decisivă" şi doar 10 şuturi spre porţile adverse, l-au pus serios pe gînduri pe preşedintele Florentino Perez.

Înainte de toate om de afaceri, Perez nu vrea să-şi vadă investiţia de 65 de milioane de euro ducîndu-se de rîpă. Aşa că l-a chemat deunăzi pe antrenorul Jose Mourinho în birou şi i-a trasat un nou obiectiv: "Salvează-l pe Kaka!". Iar Jose, un excelent motivator, şi-a început misiunea imediat: "Ricky va redeveni numărul 1. N-am nici o îndoială. Aveţi un pic de răbdare şi vă veţi convinge".

9 milioane de euro anual net e salariul lui Kaka la Real, garantat printr-un contract de 6 sezoane

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  26 Februarie 2011, 16:32

Kaka nu cred ca mai poate fi recuperat, asta e un fel de Sneijder. A facut un sezon bun si acum numai stie nimeni nimic de el. Asa si Kaka, plus ca are pubalgie, o boala care il va chinui tot restul carierei. Numai poate fi niciodata jucatorul care a fost. Ia tras Berlusconi o teapa de toata frumusetea lui Perez. Oricum il avem pe Ozil, un jucator mult mai tanar, mai tehnic si mai rafinat decat kaka. Perez ar face bine sa il cedeze lui Abramovich, teapa merge mai departe.

bianchi
bianchi  •  26 Februarie 2011, 13:44

Kaka va ajunge la Inter din vara.Mourinho nu stie cum sa scape de el!!!

andrei992
andrei992  •  26 Februarie 2011, 10:21

nu e chiar foarte tanar defapt trebuie sa implineasca 29 de ani :D

Vezi toate comentariile (7)
Comentează