INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Florin Motroc a semnat contractul și revine pe bancă

Florin Motroc
Florin Motroc

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 15:17 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 12:48

Florin Motroc (55 de ani) revine în antrenorat la 3 luni distanță de când s-a despărțit de East Riffa (Bahrain). Fostul mijlocaș va antrena tot în Orientul Mijlociu.

După ce Cristiano Ronaldo a ajuns iarna trecută la Al Nassr, Arabia Saudită a reușit să atragă din ce în ce mai mulți fotbaliști, printre care Benzema, Kante, Koulibaly sau Ziyech. Nu doar însă fotbaliștii au fost atrași de zona arabă, ci și antrenorii. 

Florin Motroc s-a înțeles cu formația saudită Al Najmah SC, echipă care a promovat recent în Liga a 2-a. Antrenorul a semnat un contract pe un sezon cu Najmah și și-a propus accederea în prima ligă. 

Motroc era liber de contract după despărțirea de East Riffa, echipă din Baharain pe care a antrenat-o timp de 2 ani și jumătate până la despărțirea din primăvara acestui an. 

Florin Motroc antrenează de peste zece ani în Orientul Mijlociu

La 55 de ani, Florin Motroc aproape că s-a stabilit în Orientul Mijlociu. De peste un deceniu, fostul rapidist a antrenat numai în acea zonă. Zece echipe din cinci țări: trei în Kuweit, două în Arabia Saudită, Iordania și Bahrain, plus una în Oman.

În această perioadă, Motroc a reușit să câștige 6 trofee.

VIDEO Florin Motroc, prezent în Giulești la Centenar: „Sunt extrem de mândru că fac parte din istoria acestui club”

Citește și: 

Acord total: „turnul” Debeljuh semnează astăzi în Superliga!
MERCATO
Acord total: „turnul” Debeljuh semnează astăzi în Superliga!
„Generația actuală e terminată, luați-vă gândul de la ea!” » În interviul pentru GSP, Marcel Răducanu cere o revoluție în fotbalul românesc: „Toți dați afară!”
INTERVIU GSP
„Generația actuală e terminată, luați-vă gândul de la ea!” » În interviul pentru GSP, Marcel Răducanu cere o revoluție în fotbalul românesc: „Toți dați afară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  28 Iunie 2023, 18:07

...vrem articole si cu Daniel Boruga...cel mai mare antrenor roman in viata...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează