INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BLAT LA CHIEVO - PARMA X

"Fotbalul italian se ascunde în fundături la venirea primăverii"

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

95 la sută din pariurile puse în Italia pe acest joc au mers pe X. "Chievo împarte chiar şi porumbelul", a titrat "Gazzetta dello Sport", ce a dezvăluit înţelegerea. "A început campionatul de întrajutorare mutuală. Dacă interesele coincid, atunci o felie de tort pentru fiecare şi înainte la centru contra oricăror reacţii extremiste. S-o numim salvare condiţionată".


Cotidianul roz a concluzionat amar: "Senzaţional pe Bentegodi! Cine s-ar fi aşteptat la o remiză între Chievo şi Parma. Nu ne mai rămîne decît ironia pentru a ieşi din fundăturile în care fotbalul italian se ascunde o dată cu venirea primăverii". Aceeaşi sursă a remarcat că singurele emoţii ale unei partide a păcii au fost două bare, împărţite echitabil.

 

Acum doua etape, tot la Verona, Chievo a mai realizat un egal de salon, 1-1 cu Catania, calificate de tabloidul bitanic The Sun "italian job".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează