INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FAN CLUB BARCELONA

FOTO Ambasadă Barcelona în România » Ieri, s-a lansat "Barça Fan Club", în prezenţa lui Hagi şi a lui Popescu

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2013 20:45

Împreună cu Pau Vilanova, reprezentantul Barcei, şi Ionel Blănculescu, preşedintele fan-clubului, cei doi foşti fotbalişti au oferit cadouri la un centru pentru copii fără familie


Unul din granzii fotbalului mondial, FC Barcelona, e reprezentat oficial în România! După ce pe 1 iulie conducerea catalanilor a acceptat înfiinţarea "Barca Fan Club Bucarest", ieri a avut loc la Costineşti lansarea oficială. Invitaţi speciali: Hagi şi Popescu, cei doi mari jucători români care au evoluat în tricoul Barcelonei. "Baciul" a ţinut un scurt discurs în spaniolă, explicînd cu umor alegerea: "Cineva a spus că un preşedinte FRF trebuie să ştie limbi străine. Daţi-mi voie să mă remarc!".

Din partea catalană a sosit Pau Vilanova, manager al departamentului internaţional al clubului, însoţit de mai mulţi foşti jucători blau-grana. "Am fixat nişte standarde înalte, pentru că nu oricine poate reprezenta FC Barcelona, iar acestea au fost îndeplinite", a spus Vilanova. Prima acţiune a fan-clubului a avut loc tot ieri, cînd Hagi, Popescu şi Vilanova au vizitat un centru de asistenţă pentru copii, unde au oferit cadouri şi o minge semnată de fotbaliştii Barcei.


"Am petrecut doi ani frumoşi la Barcelona, sînt fericit că fac parte din familia clubului la care ţin mult. Am lăsat acolo amintiri frumoase, un gol de la mijlocul terenului, aşa cum nu s-au dat prea multe în istorie"
Gheorghe Hagi

"Eu nu am marcat de la centrul terenului, dar am avut onoarea de a purta banderola de căpitan la Barcelona. Voi sprijini şi mă voi implica în acţiunile clubului în România"
Gică Popescu

"Vrem să fim mai mult decît un Fan Club şi vom fi prezenţi în acţiuni sociale care vizează mai mult decît fotbalul",
Ionel Blănculescu, preşedinte "Barca Fan Club Bucarest" şi consilier al primului ministru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
sasquatchro
sasquatchro  •  25 Iulie 2013, 11:55
Postat de shogun_blue pe 25 Iulie 2013, 09:49

unde iti place mai mult prazu'?? in gat sau in c_ur

Prazar mic si colorat, iar ai dat cu aia in fasole! Ceva despre fotbal sau, na, hai, sport in general, poti zice? Sau ti-ai pierdut alocatia la pariuri si esti frustrat puradelule?

shogun_blue
shogun_blue  •  25 Iulie 2013, 09:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

unde iti place mai mult prazu'?? in gat sau in c_ur

sasquatchro
sasquatchro  •  25 Iulie 2013, 09:34
Postat de shogun_blue pe 25 Iulie 2013, 09:23

la scoala o am pe mama ta profesoara

QED, voi minoritarii nu va dezmintiti! Decat sa dati replici cumva inteligente injurati ca la usa cortului unde v-ati nascut. Prazare colorat, te-ai facut de ras singur.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează