INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATACANTUL FRANCEZ A RECIDIVAT!

FOTO / Benzema implicat într-un nou scandal sexual! Corupe minore pe Facebook

Benzema nu are o relație stabilă +5   FOTO
Benzema nu are o relație stabilă

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 12:08

Atacantul Realului i-ar fi trimis unei adolescente, de pe mobilul primit de la club, o poză cu el nud, alături de aluzii indecente.

Karim Benzema, 23 de ani, este iarăşi în centrul unui scandal cu tentă sexuală. Internaţionalul francez e acuzat mai nou că i-ar fi trimis unei adolescente, de pe "mobilul" său, o fotografie cu el dezbrăcat.

Familia fetei în vîrstă de 14 ani s-a adresat poliţiei în urma unui chat pe care fiica lor l-a avut pe site-ul de socializare Facebook cu un anume "Karim Benze". În cursul acestuia, ea ar fi primit printre altele şi cîteva mesaje indecente, plus poza cu pricina. Totodată, "Benze" i-ar fi povestit despre Real Madrid şi despre un concediu în La Reunion. Coincidenţă sau nu, atacantul francez şi-a petrecut vacanţa din decembrie 2009 pe insula situată în Oceanul Indian!

Chestionat de poliţie, Benzema s-a apărat: "N-am fost eu. Fotografia a fost trimisă de cineva care mi-a furat indentitatea". Autorităţile au verificat ulterior şi varianta atacantului, numai că rezultatele investigaţiei nu i-au fost favorabile. Dimpotrivă. "Mobilul" de pe care s-a trimis poza face parte dintr-un grup de telefoane repartizate jucătorilor şi oficialilor lui Real Madrid!

Cercetat pentru sex cu o prostituată minoră

Benzema nu e la primul scandal de acest gen. Internaţionalul francez a fost audiat şase ore de poliţia pariziană în iulie 2010, acuzat fiind că, împreună cu colegii de la "naţională", Ribery şi Govou, a întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată minoră. Zahia Dehar, pe numele ei, a declarat însă că nu le-a spus jucătorilor ce vîrstă are şi aşa au scăpat cu toţii.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dreamer123
dreamer123  •  13 Iunie 2011, 02:38

giggs 2

ionybws
ionybws  •  12 Iunie 2011, 12:33
Postat de xstream pe 12 Iunie 2011, 03:21

si inca ceva! EI SE DEDICA FOTBALULUI! alti fotbalisti se dedica numai CLUBURILOR si showurilor si / sau fotbalului! fotbalistilor barcei mintea le este total 100% la FOTBAL!

hahahaha auzi si la asta "le e mintea 100% la fotbal" =)))...ba mie personal mi se rupe si de barca si de real....dar raspunsul tau m-a amuzat =))))

osamafzr
osamafzr  •  12 Iunie 2011, 11:19
Postat de cocainecowboy pe 12 Iunie 2011, 02:14

Jucatorii Barcei n-au treaba cu femeile.

is gay?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează