INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

FOTO Block de la Messi! Vedeta Barcelonei a blocat pe rețelele de socializare o tânără care îi făcea avansuri

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 19:38

Messi e un familist convins și a demonstat asta în momentul în care a blocat-o pe rețelele de socializare pe Suzy Cortez.

Suzy e câștigătoare a concursului brazilian ” Miss Cel mai Frumos Fund” și o mare fană a argentinianului. Ea postat frecvent pe Instagram poze sexy cu însemnele fotbalistului argentinian și a încercat chiar să intre în contact cu jucătorul.

Fotomodelul crede, însă, că soția lui Messi a fost cea care l-a determinat să o blocheze. ”Am fost complet șocată când am văzut. Dacă aș putea, i-aș transmite să nu își facă griji în privința mea, sunt doar un fan. Cred că e vorba de gelozie. De ce să mă blocheze tocmai pe mine dacă are peste 40 de milioane de fani?”, a declarat Suzy Cortez pentru Fox Sports.

Messi e căsătorit cu Antonella Roccuzzo, alături de care are doi copii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  25 Aprilie 2016, 16:35

Arata-mi o fata care fuge de bani. In plus s-a cunoscut cu actuala nevasta la 5 ani, in timp ajungand impreuna. Daca vroia fugea de el cand el era un nimeni.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  25 Aprilie 2016, 08:33

Problema lui Lessi este ca trebuie sa se dezbrace si fug fetele ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează