INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Cealaltă faţă a lui Rooney » Alături de un copil bolnav de cancer

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 14:29

După ce a înjurat în direct după un gol marcat cu West Ham, atacantul lui Man. United i-a sărutat mîna unui puşti de 5 ani cu tumoare pe creier


Wayne Rooney şi-a reparat imaginea de bad boy pe care şi-a consolidat-o acum două săptămîni prin gestul urît făcut în faţa camerelor TV. Atacantul englez a impresionat prin gestul faţă de un copil bolnav de cancer, primit de Manchester Utd. în cantonament, la iniţiativa lui Rio Ferdinand.

Irezistibil în faţa fundaşilor din Premier League, autorul hat-trick-ului de acum două etape a cedat în faţa lui Jack Marshall, un puşti de 5 ani, diagnosticat cu tumoare la creier. "Aş vrea să te pup, Wayne. Cred că eşti cel mai bun jucător din lume" e mesajul care l-a emoţionat la maximum pe internaţionalul englez. Care l-a îmbrăţişat pe micul său fan şi i-a sărutat mîna, cu ochii în lacrimi.

Rooney nu va juca poimîine la "diavoli", în semifinala Cupei cu rivala City, ispăşindu-şi ultima din cele două meciuri cu care a fost sancţionat, după ce a înjurat în direct în meciul cu West Ham.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează